HP 6915 - profile telefonu

• 2 Odpowiedzi
  • 1009 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 11, 2006, 23:04:53 »
Witam wszystkich,
Jestem od niedawna posiadaczem hp6915. Od samego początku zauważyłem pewien problem. Mianowicie chcąc ustawić dzwonek telefonu poprzez profile hp dostępny jest tylko - windows default pomimo obecności innych na liście. Wybierając inny i oczywiście zatwierdzając i tak odtwarza się windows domyślny. We wszystkich opcjach profili jest podobnie. Dzwonek skutecznie mozna przestawić jedynie w ustawieniach dźwięków bądź w ustawieniach aplikacji telefon jednakże przy jakiejkolwiek ingerencji w zmianę profilu np z normalnego na cichy czy jakikolwiek inny, dzwonek sam powraca do ustawienia windows domyslny. Nie wiem czy "ten typ tak ma" czy to wada oprogramowania. Oczywiście można po prostu zaprzestać używania aplikacji profile hp ale przecież nie o to chodzi. Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje na ten temat.

*

lupus

« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 19, 2006, 21:48:38 »
nie wiem czy Ci to pomoże ale ja wrzuciłem do folderu Rings w Windows dzwonek który mnie interesowała następnie w ustawieniach profilu wybrałem ten dzwonek(pojawił się obok systemowych) i przestało mi wracać na domyślny

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 20, 2006, 10:18:23 »
dzięki za pomoc - pomogło! :D