Grzes
sprawdzilem twoje informacje
PROBLEM WYSTEPUJE TYLKO PRZY KARCIE 6STYKOWEJ
wyjasniam
posiadam sam karte 6stykowa play pre-paid ,,,,,,,kiedys kupilem na testy z hp gdy bawilem sie romami
posiadam takze karte 8stykowa play pre-paid ,,,,,,,,,,,,,wymienilem kiedys oryginalna 6stykowa na 8stykowa gdyz w hp mi dzialala 8
wkladam karte plusa gdyz tez taka mam wykrywa operatora i country bez problemu
zrobilem test
potwierdzam to co piszesz wkladam na romie 08 manilii karte 6stykowa mam reguest accepted bez kreatora sim i nic sie nie dzieje, wybieram numer telefonu urzadzenie sie zawiesza
wkladam 8stykowa mam kreator karty sim wraz country i operatorem do tego ustawia sam internet i sms
telefon dziala jak nalezy
moja rada idz do salonu play i wymien karte 6stykowa na 8stykowa, usluga bezplatna, ja im powiedzialem iz nie dziala mi 6stykowa z moim telefonem, wymienili na nowa 8stykowa spisali dane
po prostu klient wymienia karte sim gdyz tamta jest wadliwa dla niego
koniec kropka
sam jestem w szoku iz pomimo iz jest baza operatora play karta 8stykowa dziala i na niej nie wystepuje zapytanie reguest accepted
na karcie 6stykowej wystepuje zapytanie do tego telefon sie zawiesza
i nie ustawia kreator sim nic wogole
radio 088 polecam, gdyz na 089 wystepuje dlugi czas oczekiwania przy odbiorze sluchawki
ps, co do romow to chetnie ci powiem na ktorym co osiagniesz gdyz wgrywalem juz 6.0 6.1 6.5 oryginalne modyfikowane, maniili itp zabawy z 6stykowymi i 8stykowymi kartami, a wszystko tyllko po to by play zadzialal:)
zamiast sie denerwowac iz znow sie zawiesza zapytaj:)