h6340 i MMS (Orange)

• 2 Odpowiedzi
  • 611 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline karpiu

• *
  • 90
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Touch Pro 2
h6340 i MMS (Orange)
« dnia: Maj 15, 2006, 20:27:19 »
Czy komuś udało się skonfigurować MMS na h6340?? Probowałem wszystkiego co bylo na forum i nic. Wszystko co się udało zrobić to to że pokazał się MMS w inboxie, przycisc download i dalej kicha. Z wysyłaniem tez kicha.
Probowalem roznych ustawien, korzystałem z opisu hp jak dodac konto mms nic. Nawet zainstalowalem composera z xda.  

prosze o pomoc

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
Re: h6340 i MMS (Orange)
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 16, 2006, 09:58:13 »
Cytat: "karpiu"
Czy komuś udało się skonfigurować MMS na h6340?? Probowałem wszystkiego co bylo na forum i nic. Wszystko co się udało zrobić to to że pokazał się MMS w inboxie, przycisc download i dalej kicha. Z wysyłaniem tez kicha.
Probowalem roznych ustawien, korzystałem z opisu hp jak dodac konto mms nic. Nawet zainstalowalem composera z xda.  

prosze o pomoc

http://pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=38954  

naucz sie korzystac z funkcji wyszukaj - oszczedzisz i sobie i nam sporo czasu.

*

Offline karpiu

• *
  • 90
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Touch Pro 2
h6340 i MMS (Orange)
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 16, 2006, 14:26:30 »
problem tkwi ze czytalem juz wczesniej to co napisales w tamtym poscie i  u mnie w h6340 to nie dziala. Dlatego zapytalem sie ponownie.

Nie wiem czy zauwazyles ale napisalem ze " Probowałem wszystkiego co bylo na forum i nic" . Co znaczy ze skorzystalem z szukaj (i ze umiem z szukaj korzystac). Ale coz trudno sproboje sam znalezc na to sposob.

Dla wiadomosci innych i Jarekt-a tez: Ustawienie dla H6340 sa inne niz dla MDA/XDA czy SPV!!!

Jesli ktos mam podobne problemy niech sie ze mna skontaktuje powiem jak to zrobic albo zadzwoni do BOK tam tez juz wiedza jak to zrobic :)/