rozmowy i sms

• 6 Odpowiedzi
  • 1267 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rozmowy i sms
« dnia: Listopad 18, 2007, 17:49:52 »
Witam problem polega na tym ze nie moge wyslac sms i nie moge dzwonic po resecie jest oki wszystko dziala ale pozniej problem wraca chce wejsc w sms to sie nie otwiera pamiec jest 30MB wiec to nie problem pamieci

*

Offline fosfor82

• 36
  • Sprzęt: hp rw6815
Odp: rozmowy i sms
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 22, 2007, 12:03:25 »
Może zrób HARDRESET ?? jeżeli nie zadziała to spróbuj wgrać nowy rom,jak już to nie pomoże to chyba został tylko serwis ...

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 23, 2007, 11:20:56 »
Sprawdź czy jest wszystko w porządku z kartą pamięci. Miałem kiedyś taki objaw jak się rozjechała
(chyba od upału) karta. Główny katalog niby był w porządku, ale nigdzie nie dało się głębiej
wejść. Aplikacja SMS służy również do obsługi poczty i MMS i może zapisywać niektóre rzeczy
na karcie. Jak karta jest zrypana aplikacja zawisa.

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 23, 2007, 19:13:18 »
Witam problem polega na tym ze nie moge wyslac sms i nie moge dzwonic po resecie jest oki wszystko dziala ale pozniej problem wraca chce wejsc w sms to sie nie otwiera pamiec jest 30MB wiec to nie problem pamieci

I co z tym problemem??? Jak mam podobny. Sprzet pracuje okej do pierwszego soft restartu albo jakies dzien, dwa. Pozniej zaczyna sie zacinac (szczegolnie przy drugiej rozmowie po softrestarcie) az do HR. Napomkne, ze mam wersje Dunskojezyczna. Niewiem czy to kwestia tego romu (trzeba zmienic badz zaktualizowac), czy moze sprzet jest uszkodzony.
Mial ktos cos takiego?? Jest na to jakis sposob?

ps.: to nie przez smieci w pamieci

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 23, 2007, 20:24:38 »
po hard resecie stanelo mi na "tannlegeavtalen kl. 9.00 og trykk Klipp ut pa hurtigmenyen " i nie wiem co dalej ? ratunku!

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 23, 2007, 20:35:57 »
po hard resecie stanelo mi na "tannlegeavtalen kl. 9.00 og trykk Klipp ut pa hurtigmenyen " i nie wiem co dalej ? ratunku!

Jezeli nic nie reaguje, a kolejne HR nie daja efektu to ja bym na Twoim miejscu wgral nowy rom:
http://rapidshare.com/files/46350136/Ipaq_HW69XX_ENG_ROM.rar.html

Odrazu zobaczymy czy dziala i czy angielski. Zreszta jezeli ma ktos dobrzedzialajacy, angielskojezycznego 6915 to moglby sie poswiecic i zgrac taki rom dla innych uzytkownikow tych sprzetow. Kwestia "miec hp 6915 ENG". Sa aplikacje do flashowania tych sprzetow, a tam jest opcja back up. Wystarczy poszukac...

Z gory dziekuje takiemu dobroczyńcy

« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 24, 2007, 21:52:15 »
DZIEKI WSZYSTKIM po hard resecie wszystko oki esy i tele tylko igo robi problemy jak zmienie  ustawienia regionalne na polskie a orginal to Norweski
Odzyskalem wiare w ten sprzet DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!