914c parę problemów

• 2 Odpowiedzi
  • 636 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

914c parę problemów
« dnia: Październik 21, 2008, 11:28:14 »
cześć, jestem nowym użytkownikiem tego sprzętu - HP914c (1 tydź) i mam parę pytań (byłbym wdzięczny za pomoc), chciałem nadmienić, iż jest to mój pierwszy sprzęt w WM, wcześniej mialem komunikatora noki.:
1. Gdzie sprawdza się jakie programy są w autostarcie aby je stamtąd usunąć (co chwilę po ponownym wybudzeniu uruchamiają mi się te same programy)
2. Problem z automapą: mam niedopasowaną wysokość aplikacji w ten sposób że nie widzę dolnych przycisków ponieważ są pod ekranem (brak możliwosci uzywania przez to programu). może gdyby nie było górnego paska windows, wtedy byłoby ok - ale i tak nie wiem jak go wyłączyć.
3. Jak się dodaje programy badź pliki aby były widoczne na pulpicie głównym.
4. Czy jest możliwość zobaczenia jakie programy pracują w tle i wybrania któregoś z nich?
5. Problem z zegarkiem: co chwilę po ustawieniu odpowiedniej godziny (zwykle do 1min.) zegarek samoczynnie przestawia sie o godzinę do tyłu.
pozdrawiam

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: 914c parę problemów
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 21, 2008, 12:24:56 »
ad1) jakie programy?
ad2)jaka masz wersje AM
ad3)nie ma czegoś takiego jak pulpit główny, a programy muszą mieć osobną dllke żeby je tam dodawać
ad4)tak, możesz to podejrzeć w ustawieniach\pamięć
ad5)przestaw strefę czasową
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Odp: 914c parę problemów
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 22, 2008, 11:32:41 »
ad1) są to m.in. AM i WMedia player.
ad2) wersja AM to 5.0.5.553
ad3.)być może że źle się wyraziłem z pulpitem głównym (dla mnie taką funkcję on pełni - pisałem że nie znam się na WM) a chodzi mi o panel który widoczny jest gdy nie mam uruchomionych żadnych programów. (mam tam m.in.: today, konfigurację połączeń, wejście do wiadomości, wejście do kalendarza, i blokadę klawiszy) - A chciałbym dodać jeszcze parę innych rzeczy, m.in. programy do navigacji.
ad5) Niestety prtzestawienie strefy czasowej nic nie daje , zawsze cofa mi czas o jedną godzinę, (chyba że mam jakiegoś wirusa - ściągałem z neta m.in. AM)
pozdrawiam