Hp 620LX - polonizacja systemu, polskie fonty

• 3 Odpowiedzi
  • 2208 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline haker85

• 22
  • Sprzęt: HTC TyTN II & Touch Pro 2
« dnia: Grudzień 23, 2006, 14:48:48 »
Witam!

Mam Hp-ka 620LX i chciałbym do niego wrzucić polskie czcionki, abym mógł używać polskich znaków do pisania. Nie wymagam już polskiego systemu. Pasuje moze soft od innego modelu np. 690??? Czy może mi ktoś pomóc??

*

Offline haker85

• 22
  • Sprzęt: HTC TyTN II & Touch Pro 2
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 25, 2006, 23:37:02 »
Znalazłem taki programik jak ArtsKey, zainstalował się ładnie i bez problemów, ale była prośba o reset palma, no więc to zrobiłem no i po resecie już nie wstał. Miałby ktoś jakiś inny pomysł??

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 07, 2007, 03:19:56 »
czy wersja softu byla napewno legalna ?? ja kiedys na jornadzie uzywalem chyba tego programu, zreszta pamietam iz napewno kupowalem egz dla siebie w firmie w Krakowie ktora w czasqach jornady 620 byla jedynym dystrybutorem / posiadaczem spolszczenia na ten sprzet ..... po prostu nie bylo wtedy innych programow, niestety nazwy firmy dzis juz nie pamietam ... moze ktos inny podpowie bo firma nadal istnieje ;-))

na Twoim miejscu sprobowalbym bym sie rowniez rozejrzec po produktach firmy Paragon .... moga cos miec ;-))

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 13, 2007, 04:45:52 »
po zastanowieniu juz wiem ze ja kiedys uzywalem ArtsKey na jornadzie i nie mialem problemow, jednak bylo to lata temu .... mozliwe ze masz zla wersje software