0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A czy po podłączeniu do PC z netem, także masz taki komunikat przy próbie otworzenia dowolnej stronki?Jeżeli tak to uruchom welcome.exe z katalogu \Windows palmtopa.
Zainstaluj i uruchom WiFi Knife: http://personales.ya.com/beemer/WifiKnife.htmM.in. dzięki niemu możesz zobaczyć czy tak naprawdę masz dostęp do internetu z dostępnych hotspotów. Jeżeli uda mu się pomyślnie zakończyć testowanie "Internet Connection" wtedy usłyszysz dźwięk i możesz być pewny, że tam internet będzie działać.
mam nadzieję że to to i że moje ustawienia są poprawne... Może jak ktoś się zna to mi zweryfikuje?
Cytat: "m2k"mam nadzieję że to to i że moje ustawienia są poprawne... Może jak ktoś się zna to mi zweryfikuje?ale co zweryfikuje? pokazałeś jeden screen z którego wynika że masz ustawione szyfrowanie, to wszystko... piszesz że miga dioda, ale dioda oznacza tylko że wifi jest włączone, nie ma to nic wspólnego z połączeniem... na górnym pasku obok głośnika powinieneś mieć dwie strzałeczki, a nie taka ikonkę jak na screenach