Problem ze streamem wifi

• 3 Odpowiedzi
  • 930 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kruusk

• **
  • 208
  • Sprzęt: za dużo się tego zebrało, więc jest na dole
Problem ze streamem wifi
« dnia: Styczeń 06, 2008, 00:19:12 »
Witam!
Mam problem ze streamem wifi. Konfiguruje Windows Media Encoder, włączam stream'a, na pda w wmp wpisuje ip:port i mam błąd: "The parameter is incorrect"
Może spotkał się ktoś z takim problemem i wie jak mi pomóc.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
Jeśli ktoś znałby program który streamuje plik i wyświetla napisy(bardzo mile widziane programy pod ubuntu) to już nie zostaje mi nic tylko postawić kolejkę  B)
HTC: Wallaby(t-mobile)-> Himalaya(era)->Wizard(już nie ma)-> acer n311->MSI WIND-> xda Flame->Samxung i5700-> Lenovo s10-3t ->Samsung Galaxy Tab->Motorola Defy

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
Odp: Problem ze streamem wifi
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2008, 21:10:19 »
A zamiast Ip wpisywales nazwe udzialu/katalog ?

*

Offline kruusk

• **
  • 208
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 11, 2008, 18:28:34 »
Tylko gdzie to jest. W WME nigdzie w configu nie mogę znaleźć tego ustrojstwa. Żeby nie było, na laptopie stream działa wyśmienicie. Tylko takie kwiatki w ppc wywala.
HTC: Wallaby(t-mobile)-> Himalaya(era)->Wizard(już nie ma)-> acer n311->MSI WIND-> xda Flame->Samxung i5700-> Lenovo s10-3t ->Samsung Galaxy Tab->Motorola Defy

*

Offline kruusk

• **
  • 208
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 14, 2008, 17:51:17 »
Poradziłem sobie inaczej: po prostu dałem sobie spokój z wmp, postawiłem streama na vlc i odbieram tcpmp. Tylko nadal nie moge przekonać tcpmp żeby mi uznał napisy.