Mam taki problem: mam siec wlan w domu podłączone są do niej 2 komputery desktop laptop oraz mój pocket, zawsze przeglądałem pliki z komputera na pockecie, ale przez pomyłkę w resco explorer'e zaznaczyłem opcje save password nie wpisując go i od tej chwili podczas przeglądania zasobów sieciowych gdy chce dostać się do dysku np d wyskakuje mi komunikat o błedzie. Próbowałem przeglądać dyski z innego explorera ale wyskakują podobne komunikaty nawet w total commander i Internet explorer. Więc zrobiłem backup a potem HR i pomogło mogłem przeglądać pliki ale po przywroceniu plikow z backupu bylo to samo ( to oczywiste ale spróbować nic nie kosztuje). Odinstalowałem także resco Explorer i nadal nic Cały czas widzi komputer ale nie może się z nim połączyć. Na 100% wiem ze to wina resco explorera, bo po zainstalowaniu wersji 5.0 i zrobieniu tego samego co za pierwszym (kiedy zaznaczyłem Save Pass...) Razem historia sie powtórzyła nowsze wersje programu także nie pomogły. Szukałem jakiegoś klucza w rejestrze odpowiadającego za resco ale nic nie znalazłem.... ......szukałem i szukałem ale nic innego nie znalazłem. Dlatego zwracam sie do szanownych clubowiczow o pomoc. nie chciałbym robić H R bo instalowanie wszystkiego trwa cały dzień a przywrócenie backupu nie wchodzi w grę ^^
PS. Suport resco milczy i nawet nie odpowiadają na maile
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc