Okęcie offline :((

• 3 Odpowiedzi
  • 1261 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« dnia: Kwiecień 14, 2004, 23:01:54 »
Musiałem w zawirowaniu przedświątecznym spędzić 5h na lotnisku (odwołany rejs). Nie chciałem uwierzyć, że istotnie nia ma tam Hotspota. Przesnifowałem w paru miejcach i nic. Chyba jedyny większy port lotniczy w Europie, w którym nie funkcjonuje w żadnej formie publicznie dostępny internet. Wstyd...

« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 15, 2004, 05:03:04 »
Tam podobno jest Hot spot ale... w hali tranzytowej (informacje taka otrzymalem pytajac wielokrotnie rozne osoby tam pracujace). Mi osobiscie udalo sie po odprawie czekajac na samolot zlapac jedynie  siec...lotniskowa do skanowania bagazy!! (SSID podajrze BAGSCAN czy jakos tak) szkoda ze byla zabezpieczona WEP'em (ciekawe jakie tam mogly krazyc dane :) ). Tez moim zdaniem to jest kpina aby na Okeciu nie bylo Hotspota!! moze sie boja zeby ludzi nie nawaililo tam na lotnisko bo internet za free??

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2004, 19:40:20 »
Na lotnisku CDG w Paryżu (Terminal B2) też nie ma !

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 18, 2004, 21:11:15 »
Być może w 2B nie ma, ale jest w kilku miejscach w terminalu 2 oraz w Sheratonie, który jest w tym terminalu. Hotspoty są też z pewnością w terminalu 1.
To duże lotnisko i pewnie trudno ogarnąć je całe siecią.
Na lotniskach hotspoty są w większości w poczekalniach dla business class. Wystarczy siąść w pobliżu... (lub mieć właściwy bilet)