Witam tez mam z tym wielki problem
mam w domu bezprzewodowy internet (radiówka) i był dziś facet by dodać mojego palmtopa do urządzeń które mogą łączyć się z siecią w moim domu (nie wiem dokładnie o co chodzi ale jest to jakieś kodowanie MAC czy coś takiego z tego co on mówił odblokował i palmtop ma się bez problemu łączyć z siecią) po konfiguracji w domu wszystko powinno być Oki (w domu łączy się PC i laptop bezprzewodowo a z palmtopem mam problem) mój p560 łączy się wi-fi pisze że jest dostępny... i widzi moją sieć... jak dam na moją sieć i "połącz" to pisze łączy i zaraz dalej że "dostępny" ale nie połączy się smutny
bo jak wchodzę w IE w palmtopie i wpisze jakiś adres to pokazuje się komunikat: "nie można nawiązać połączenia przy bieżących ustawieniach połączenia. Aby zmienić ustawienia połączenia, naciśnij opcje ustawienia" daje ustawienia i mam:
"Moja sieć służbowa"
1. dodaj nowe połączenie modemowe.
2. dodaj nowe połączenie z serwerem VPN.
3. skonfiguruj mój serwer proxy.
w ustawieniach-> połączenia->wi-fi jest widoczna moja sieć i ma na full sygnał i obok pisze "dostępne"
i na tym się kończy bo nie wiem co dalej
DODAM: że facet znalazł w palmtopie jakiś MAC adres i gdzieś go wpisywał w PC nie wiem dokładnie co on robił ale mówi że ma działać a nie działa

Pomocy