Hmmm...

• 1 Odpowiedzi
  • 948 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hmmm...
« dnia: Październik 27, 2007, 05:24:51 »
Witam!
Zakupiłem sobie HTC Heralda i mam następujący problem:
Łączę się z niezabezpieczoną siecią WIFI i... No właśnie. Umiem się połączyć ale nie umiem korzystać z internteu, poczty itp.
Następna sprawa już nie związana z tym tematem to:
Jak zmienić ustawienia ekranu Today/Dzisiaj??? Chodzi o "skina", ikony itp. Wiem że to nie dział do zadawania tego typu pytań ale nie chciałem zakładać 3 postów naraz, bo to również mija się z celem. Używałem opcji "Szukaj" ale konkretnej odpowiedzi, krok po kroku nie znalazłem. Jeżeli przeoczyłem takowy post/temat to proszę o skierowanie mnie do niego.
Oprócz tego nie wiem jak nstalować co poniektóre programy na tym palmphonie. Mam jakieś pliki setup.exe, wszystko jest w porządku, instaluje się i okno instalacji znika... I to by było na tyle w temacie instalowania... Nie wiem czy mi się dany program/gra instaluje czy nie. W instrukcji na ten temat jest raptem 10 zdań na temat instalacji programów, a informacje tam zawarte były mi znane jeszcze przed zakupem tego sprzętu. Wspomnę że to jest pierwsze tego typu urządzenie które posiadam. Jeżeli są jakieś stronki z tutorialami "How to" lub coś podobnego w języku polskim to proszę o linki. Nie wiem czy tylko ja mam tak badziewiatą instrukcję czy do każdego PDA jest taka dostarczana??? Ogólne informacje, wiele funkcji urządzenia nie jest opisanych. Ja nie wiem... Dalej będę próbował rozgryźć te cudo...
Pozdrawiam
WraCk

P.S. Sorry za offtop

*

Offline jakubd

• 2820
  • To error is human, to forgive is not our policy.
    • jdtech.pl
  • Sprzęt: N900, Milestone, Galaxy Tab
Odp: Hmmm...
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 27, 2007, 12:21:14 »
Proponuję zadawać pytania na... odpowiednim podforum.
A podstawy... masz sporo informacji (trochę nieaktualnych niestety też) w FAQ i dla początkujących:
http://pdaclub.pl/info.php?id=7289
Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500