Pomocy ! MDA II

• 11 Odpowiedzi
  • 1359 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pomocy ! MDA II
« dnia: Luty 20, 2005, 19:57:27 »
Witam, mam pare problemow z MDA II, np. nie dziala mi kamerka i pisze ze nie moze znalezc odpowiednich komponentow. Prosilbym aby ktos mi dal linka z ktorego moge pobrac jakies softy itp. na to urzadzenie. Odpowiedzi prosze zostawiac w tym temacie, na GG : 2377382 ( niewidoczny zawsze ) lub e-mail atsui-cs@wp.pl lub zostawic namiar na siebie. Z gory dzieki za pomoc.

*

Offline lipciopda

• 6801
Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 20, 2005, 20:07:40 »

Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2005, 15:53:12 »
Dzieki, a co z ta kamerka ? co mam zrobic ?

Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2005, 16:18:05 »
Pewnie masz żle sflaszowany ROM i dlatego nie działa ci soft od kamerki. Zrób upgrade systemu operacyjnego odpowiednim ROMem i będzie dobrze. Upgrade'u szukaj na stronie producenta albo w googl'ach.

Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 22, 2005, 11:35:00 »
A da sie instalke wrzucic na dyskietke i zainstalowac z niej ? bo cos nie moglem ? Mam jeszcze pare pytan : czy jest cos takiego jak reset albo ustawienia fabryczne w mda II ( jak tak to gdzie ? ) i moglby mi ktos podac nazwe albo linka na ten upgrade systemu ... z gory dzieki .

Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 22, 2005, 13:00:58 »
Jasne ze sie da np. na CD. Tak, jest soft reset ( mięki reset) i hard reset. Po hard resecie wracają ustawienia fabryczne w zaleznosci od posiadanego ROM - u. Hard reset w MDA II opisany jest dokładnie w instrukcji obsługi, jesli nie masz to wcisnij rysikiem przycisk znajdujący sie na po lewej stronie złącza gdzie wtyka sie ładowarkę i przyciska się przycisk on/of  znajdujacy sie na górze MDA II równiez po lewej stronie.

Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 22, 2005, 19:34:11 »
dzieki za pomoc, reset pomogl i kamerka juz dziala, jeszcze raz dzieki !

Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 23, 2005, 20:04:11 »
a da sie zrobic cos takiego zeby wrzucic instalke programu na karte mmc i z niej zainstalowac bezposrednio do urzadzenia ? bo sprobowalem tak raz i pisalo ze cos tam nie obsluguje tej aplikacji :(

*

Offline darekkot

• 705
  • Sprzęt: Acer n311,HTC Touch Pro
Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 23, 2005, 20:27:14 »
co mamy ci poradzic, jesli tak formulujesz problem? Albo napisz dokladnie albo szkoda czasu.
HTC Touch Pro,ROM: Lite v.3.0 by qsqa,Radio: 1.02.25.28

Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 23, 2005, 20:39:56 »
Bo chce zainstalowac program do odtwarzania mp3 albo filmow na mda i nie wiem jak to zrobic. Probowalem wrzucic instalke na karte i aplikacja nie chciala sie zainstalowac. I dlatego pytam jak moge zainstlowac jakies softy na urzadzenie i czy mozna je wrzucic na karte i z niej ( gdy jest wlozona w mda ) zainstalowac.

*

Offline darekkot

• 705
  • Sprzęt: Acer n311,HTC Touch Pro
Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 23, 2005, 20:53:59 »
a w jakim formacie jest ta instalka i jaki jest ten cholerny komunikat ;)
HTC Touch Pro,ROM: Lite v.3.0 by qsqa,Radio: 1.02.25.28

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Pomocy ! MDA II
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 23, 2005, 21:42:39 »
Cytat: atsui
Bo chce zainstalowac program do odtwarzania mp3 albo filmow na mda i nie wiem jak to zrobic. Probowalem wrzucic instalke na karte i aplikacja nie chciala sie zainstalowac. I dlatego pytam jak moge zainstlowac jakies softy na urzadzenie i czy mozna je wrzucic na karte i z niej ( gdy jest wlozona w mda ) zainstalowac.

Nie wiem czy wiesz ale wlasnie naruszasz regulamin forum. Zanim zada sie pytanie nalezy m.in. przeczytac dzial dla poczatkujacych i FAQ. Polecam szczegolnie drugi artykul dzialu dla poczatkujacych.

http://www.pdaclub.pl/info.php?id=7289