wyłącza się dźwiek

• 2 Odpowiedzi
  • 670 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jancom

• *
  • 71
  • Sprzęt: HD2
wyłącza się dźwiek
« dnia: Kwiecień 29, 2008, 12:06:02 »
po przeinstalowaniu c-shekhar ver C robi mi się taka dziwna rzecz ze od czasu do czasu zaczyna mi sie wyłaczac dzwiek. Wyglada to jak "robak rodem z pecta" wyswietla się regulacja wzmocnienia tak jakbym używał klawisz do poglasniania. Zaznaczam, ze nie jest to sprawa wadliwie dzialajacego tego klawisza. Ja go wzmacniam klawiszem a on sam plynnie obniza sile az sie dzwek wylacza . dzieje sie to co jakis czas. Czy ktos miał podobny problem? ewentualne sugestie. pozdrawiam.
ukończył szkołę XDA  :)
AndroNAND: 19.Okt.2012][All in One] EvoHD2v10 ICS 4.0.4-full HWA "Fastest ICS ever"
Andro SD Native:   PACman HD2 v1.1 [PA/AOKP/CM10][NativeSD ; NexusHD2-ICS-CM9-HWA V2.7  (Android 4.0.4) | Kernel: tytung_HWA_r3.5
Radio:2.15.50

*

Offline utak3r

• Ekspert WM
  • 1516
    • Wirtualne Zacisze utak3ra
  • Sprzęt: Samsung Ace, Raphael, Hermes, Universal i inne
Odp: wyłącza się dźwiek
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 29, 2008, 19:47:41 »
Zaznaczam, ze nie jest to sprawa wadliwie dzialajacego tego klawisza.

A skąd ta pewność?

Spróbuj dwóch rzeczy:
1. Najpierw sformatuj DOCa (kamera+record+reset i no-yes-yes).
2. Jak nie pomoże, wgraj ROM jeszcze raz.

*

Offline jancom

• *
  • 71
  • Sprzęt: HD2
Odp: wyłącza się dźwiek
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 30, 2008, 10:37:38 »
dzieki za podpowiedz. resta oczywiscie robilem I na probe racowalem przez jakis czas bez dodatkowych aplikacji I tez to sie dzialo. wystepuje to co jakis czas, czasem kilka dni jest wszystko ok, ale jak go napadnie to kilka razy dziennie. zaczelo sie to po wgraniu c versji. Wgram rom ponownie I potestuje.Jak sie powtorzy wroce do ver.a I zobacze czy mnie to znow spotka, w celu wykluczenia hardwerowego problemu.
Pozdr -Jan
ukończył szkołę XDA  :)
AndroNAND: 19.Okt.2012][All in One] EvoHD2v10 ICS 4.0.4-full HWA "Fastest ICS ever"
Andro SD Native:   PACman HD2 v1.1 [PA/AOKP/CM10][NativeSD ; NexusHD2-ICS-CM9-HWA V2.7  (Android 4.0.4) | Kernel: tytung_HWA_r3.5
Radio:2.15.50