windows media player

• 5 Odpowiedzi
  • 937 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline karlo89

• 28
  • Sprzęt: HTC HD 2, nokia 6151, samsung e720 i inne
windows media player
« dnia: Styczeń 29, 2009, 21:52:02 »
po wgraniu pl langa w m1000 wm6 i HD,dzisiaj zaczalem instalowac rozne programy muze itp i zauważyłem ze nie mam odtwarzacza windows media player a to wlasnie na nim muzyka sluchana przez sluchawki grala bardzo glosno i dobrze, sciagnałem juz kilka programow do muzyki, jednak zaden tak nie gra jak wmp, zaczałem szukać w necie i nie znalazlem tego odtwarzacza, to prawda ze nie ma tego odtwarzacza osobno tylko odrazu z wgranym windowsem? bo wlasnie takie odpowiedzi znalazlem, jesli ktos cos wie na ten temat albo ma ten odtwarzacz to prosze o podanie namiarow na niego

*

Offline damist

• 328
    • PDAsite.pl
  • Sprzęt: HTC Mozart, HTC Universal, x10mp, i masa innych
Odp: windows media player
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 29, 2009, 22:13:49 »
to prawda ze nie ma tego odtwarzacza osobno tylko odrazu z wgranym windowsem?
Tak, to prawda.
jesli ktos cos wie na ten temat albo ma ten odtwarzacz to prosze o podanie namiarow na niego
Sprawdź pierw czy przypadkiem nie zniknął on tylko z listy programów wchodząc w folder Windows i szukaj tam WMP.exe . Jeśli nie ma to zrób HR i powinno być po kłopocie.

*

Offline karlo89

• 28
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 29, 2009, 22:32:01 »
\Windows ale zaden to nie .exe chociaz 2 z tych 4 co sa sie otwieraja i jest  WMP, jak zrobic zeby byl na pasku albo wogole gdziekolwiek, chodzi mi o to zeby jego ikona byla w programy a nie zebym wchodzil prze explorera w windows i tam dopiero do tego

*

Offline damist

• 328
    • PDAsite.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 29, 2009, 22:59:12 »
\Windows ale zaden to nie .exe chociaz 2 z tych 4 co sa sie otwieraja i jest  WMP, jak zrobic zeby byl na pasku albo wogole gdziekolwiek, chodzi mi o to zeby jego ikona byla w programy a nie zebym wchodzil prze explorera w windows i tam dopiero do tego
Zainstaluj Total Commandera, wejdź w Windows, zaznacz  WMP.exe i utwórz do niego skrót  przekierowując go do Windows/Start menu/Programs i po sprawie. :)

*

Offline karlo89

• 28
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 30, 2009, 14:08:04 »
zrobilem hR wszystko wrocilo do normy, wgralem polski jezyk i znowu zniknely programy w tym wm player, zrobie tak jak mowisz

wiesz co nic to nie dalo zrobie HR i zostawie przy angielskim menu, mi w sumie to nie przeszkadza tylko ze telefon daje dziewczynie czasem bo lubi na nim grac a jak by po polsku bylo to lepiej (dla niej oczywiscie a ja wole anglika bo nie kazdy go zna i boja sie wchodzic w rozne programy ;p;p)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2009, 14:27:19 wysłana przez karlo89 »

*

Offline damist

• 328
    • PDAsite.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 30, 2009, 14:54:29 »
Nakładki spolszczające na Windows Mobile mają to do siebie że często mieszają w systemie i dość mocno spowalniają pracę samego systemu.