Qtek 2020 POMOCY

• 3 Odpowiedzi
  • 576 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qtek 2020 POMOCY
« dnia: Kwiecień 06, 2006, 20:53:33 »
Witam i proszę o pomoc.
Dostałem w spadku Qteka 2020. Założyłem sobie kartę 2 GB kingstona i poinstalowałem różne rzeczy, było fajnie parę godzin i nagle zniknęło parę folderów i programów z karty. Zauważyłem też że są problemy z wrzuceniem dużych plików na kartę - poprostu Active Sync zrywa połączenie.
Nie wiem o co chodzi. Postanowiłem wrzucić nowy soft, zassałem nawet WM5 ale nie potrafię tego zapodać.
Czy znajdzie się ktoś z Warszawy kto pokaże jak się tym bawić?
Proszę o pomoc.
Mam wersję Microsoft Pocket PC 4.20.0 (build 13252)
AS wersja 4.1.

I co nikt mi nie pomoże? Nawet jezeli zaproponuję zapłatę?

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Qtek 2020 POMOCY
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 06, 2006, 20:55:14 »
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=16104
tu jest przyklejony wątek o Magneto na MDA2 (Qtek 2020)
odnośnie AS - jaką masz wersję :?:

I co ?
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 07, 2006, 00:00:09 »
Nikt nie pomoze? Nawet za zapłatą?

*

Offline robo

• 376
  • Sprzęt: SGN
Re: I co ?
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 07, 2006, 08:47:38 »
Cytat: "Athl0n"
Nikt nie pomoze? Nawet za zapłatą?

To jest forum. I to w dodatku bardzo przyzwoite. Uzytkownicy, którzy tu piszą i pomagają innym robią to tylko dlatego, że lubią. Jeżeli nikt nie rozwiązał jeszcze Twojego problemu to tylko dlatego, że nikt z czytających nie zna rozwiązania a nie dlatego że spodziewa się za takie rozwiazanie zapłaty. Jak chcesz wydawać pieniądze to udaj sie do serwisu a nie na forum ;) .
Kopiowaniu dużych plików przypatrz się dokładnie bo ActiveSync znany jest z tego że kłamie. Pasek postępu zachowuje się dziwnie mimo że kopiowanie przebiega dalej. Trwa to nieprzyzwoicie długo i musisz uzbroić się w cierpliwość. Dużo lepszym rozwiazaniem jest kopiowanie dużych plików korzystając z czytnika zewnętrznego.