problem z romem

• 4 Odpowiedzi
  • 727 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline druu

• 14
  • Sprzęt: spv m650
problem z romem
« dnia: Październik 24, 2008, 15:45:08 »
witam mam problem wielki iż wgrywałem roma i nagle wyskoczył błąd chyba 122 bo zapewne bateria padła ale przed rozoczęciem sprawdziłem jej stan teraz podłączyłem pod ładowarkę ale ściągnołem klapkę i przesunołem czerwony suwak od bateri i świeci się czerwona dioda ale gdy przesunę go jak do włączenia to dioda gaśnie proszę o pomoc z góry serdecznie dziękuję
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2008, 17:00:11 wysłana przez druu »

*

Offline icam87

• 25
  • Sprzęt: HTC himalaya,  HTC P6300
Odp: problem z romem
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 24, 2008, 22:32:33 »
posiadasz stacje dokującą ?? jeśli tak to masz na niej wejście na sama baterie. tak wiec wyjmij baterie z  ppc i naładuj bezpośrednio...  potem wejdź w tryb bootloadera i sprobuj wgrać sys od początku

*

Offline druu

• 14
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 25, 2008, 09:53:52 »
witam nie mam tylko kabel usb ten rozwijany do ładowania na pc i na gniazdko a jest jeszcze jakaś inna możliwość bo teraz ta bateria mi świruje,a przez ten kabel to się nie ładuje cały czas 0% pozdrawiam------wyczytałem że w germanosie ale ja takiej możliwości nie mam bo u mnie na tym zadupiu go nie ma  :mad:
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2008, 10:00:22 wysłana przez druu »

*

Offline icam87

• 25
  • Sprzęt: HTC himalaya,  HTC P6300
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 25, 2008, 17:13:35 »
no wiec będzie mały problem... :mad:  ponieważ przesuwając czerwony suwak który blokuje baterie w himci urządzenie przestaje widzieć baterie i sygnalizuje nam to właśnie czerwona lampka....
wydaje mi sie ze teraz jedyne wyjście to naładować baterie u jakiegoś znajomego .. lub zakup stacji dok.  (koszt ok 50 zl)

ale jesli jestem w błędzie to proszę o poprawkę

*

Offline druu

• 14
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 25, 2008, 17:37:50 »
udało się właśnie przez przesunięcie czerwonej blokady na baterie bateria naładowała się przez usb na 100%  :) przy świecącej diodzie na czerwono no tylko jedna wada tego niedziałający podczas ładowania :-|