Potwierdzam FORUM zamula i to strasznie... Mogę wiedzieć, jaki jest tego powód?
Nie odbiegając od tematu ja korzystam na swoim palmie z pilota, nazwa programu to "TV remote controller" można go ściągnąć ze strony pda nie podaje linka bo nie chciało mi się szukać jest to versja płatna ja mam ja zarejestrowana, rozni sie tylko tym ze co jakis czas wyskakuje okienko zeby zarejestrowac... nie wiem czy po jakims czasie nie mozna juz z niego korzystac bo ja odrazu zarejestrowalem.
Apropo IRDY to mogę powiedzieć tyle ze do telewizora Philips i wierzy SONY działa bardzo elegancko z odległości jakieś 5 metrów, mam wierze Shneidera to działa z odległości jakiegoś 1 metra albo 50 cm :/
Wracając do programu to jestem z niego bardzo zadowolony ma dużo przykładowych urządzeń, możliwość uczenia się i to wszystkiego zmienia się skory i już można programować TV albo DVD albo komputer, jeżeli ma się moduł irdy...
Apropo dyskusji to powiem tylko jedno nie ma ona najmniejszego sensu, bo i jedna storna ma racje i droga...
Podsumowanie? "Niech ten, kto jest bez grzechu pierwszy rzuci kamień!"
A niech administracja zastanowi się nad jej zadaniami, mowie o innych zadaniach niż pomoc nowicjuszom czy ludziom, którzy potrzebują pomocy, bo do tego nie mam żadnych zastrzeżeń a wręcz jestem bardzo pozytywnie zaskoczony pomocą, jaką służą.