MDA II Zwisy przy PhonePlus 3.03?

• 6 Odpowiedzi
  • 778 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 12, 2005, 22:07:27 »
Hej Wszystkim, od jakiegoś czasu używam MDA, w sumie zbyt krotko aby sie nim znudzic, ale dosc dlugo aby wiedziec ze jeśli coś w nazwie na Windows to musi rodzic problemy ;]
Ale do rzeczy,
Zainstalowalem ostatnio PhonePlus w wersji 3.03
Mam tam też kilka aplikacji JGUI, po instalacji obserwuję że w niedeterministycznych sytuacjach system potrafi sie zawiesic. przewaznie podczas pracy wbudowanym klawiszem nawigacyjnym. No naprawde niewiele moge napisac na tan temat.
Jeśli ktos moze mi pomoc i potrzebuje dodatkowych informacji to prosze, jak tylko bede wiedzial o co chodzi to dam znak.

Dodam jeszcze ze podczas zwisu ekran sie normalnie swieci. MDA moge wylaczyc, ale po wlaczeniu nadal jest w zwisie. dopiero soft reset pomaga... na prawde irytujace, szczegolnie w sytuacjach kiedy trzeba szybko zadzwonic :/

Dzieki za ewentualne podpowiedzi co do rozwizania

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2005, 11:19:17 »
miewalem podobne problemy z phoneplus3.04
ale w kombinacji z automapa 3.7 jak pracowala w tle podczas dzwonienia w aucie tez zdarzaly sie duze opoznienia a czasem zwisy
lecz nie bylo to bardzo czeste
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 15, 2005, 08:18:43 »
Ktoś w wątku o wtyczkach today wspomnial  ze gprs monitor mu wieszal PPC. Miałeś może tez zainstalowanego GPRS'a? Może to jest nasz wspolny problem... fajny ten phoneplus
******************** (admin: niezgodne z regulaminem)

*

Offline lukjod

• 503
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 15, 2005, 10:43:25 »
tak mam tez zainstalowany gprs monitor
ale nie sadze zeby to ten prog byl problemem
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 15, 2005, 20:25:39 »
Cytat: lukjod
tak mam tez zainstalowany gprs monitor
ale nie sadze zeby to ten prog byl problemem
to mi podwiesza troszke pocketa :/ ....

mam do Ciebie lukjod  pytanie: to że go zainstalowanego masz to jedno, a powiedz mi czy masz go na today'u? Bo u mnie jest widoczny gołym opiem ;) spadek wydajności jak go mam na today'u :( ale w sumie to wystarczy mi tylko ikonka na "pasku" tak się pytam z ciekawości czy i ty masz taką lipe czy to tylko ja mam coś nie tak.
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

*

Offline lukjod

• 503
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 15, 2005, 20:42:14 »
masz racje ja tez go mam tylko na gorze
jako ikone nigdy go nie mialem w today
szkoda mi tam miejsca na niego
w ikonie dobrze dziala

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 16, 2005, 08:13:02 »
Trzeba by chyba poszukac jakiegos alternatywnego monitora. Choc faktycznie od kiedy wywalilem phonePlusa'a nic dziwnego sie nie dzieje. zaczekam jeszcze troche i jesli nadal bedzie ok to wroce do phoneplusa i podziekuje gprs monitorowi ;)