Mam tak ROM 1.72.00WWE z 03/15/04 Radio 1.17.00 Protocol 1337.28 ExtRom 1.72.165 mam WM nie zmieniany od początku jak go kupiłem w Erze więc powinien to być WM2003. Dzwoniłem do serwisu kiedyś powiedziałem to co wcześniej napisałem. Serwisant powiedział, że spalił się jakiś przekaźnik co rozdziela prąd na baterię i że w 24h jest do odbioru. Koszt naprawy ok 150zł + przesyłka uważam, choć może się mylę jak coś to mnie uświadomcie, że jak to serwisant powiedział za taką drobnostkę to cena zdecydowanie za wysoka więc wydaje mi się, że można to naprawić domowymi sposobami lub za mniejsze pieniądze.
Napisane: Grudzień 12, 2008, 08:49:36
Wczoraj kupiłem nową baterię (zamiennik ale chyba ok). Pokazuje, że ładuje baterię. W systemie również jest napisane, że ładuje lecz 40 min jazdy i ładowanie oryginalną ładowarką samochodową nic nie dało cały czas 72%. Może za mały prąd ładowania lecz mam nieoryginalną sieciową i nie wiem czy ma odpowiedni prąd a ta samochodowa zasila od razu GPS. I mimo, że bateria nowa to i tak nie chce się uruchomić na samej baterii. Przypomniało mi się, że po tym zdarzeniu jeszcze działał ale po ok godzinie zawsze był twardy reset aż do momentu gdy w ogóle nie chce się włączyć na samej baterii.