Witam
Miałbym takie pytani, bo może ktoś będzie mógł coś poradzić... Otóż z moim MDA 2 jest duuużo nie w porządku. Od początku zakupu (Używana - dosyć długo) praktycznie mam z nim same problemy ;/ Może wypisze co jest nie tak w punktach i jakby ktoś znał odpowiedź na te problemy to prosiłbym bardzo o pomoc.
1. Po kliknięciu w ikonę BT wyskakuje błąd - "There is no Bluetooth hardware istalled on device". Dziwny błąd. Czasami po hardzie lub sofcie BT działa .. Ale 98% przypadków wyskakuje błąd.
2. Wieszanie się pocketa - Gdy ładuję go z zasilacza w firmie i słucham przy tym muzyki czasami (średnio raz dziennie) się wiesza, a po wciśnięciu resetu robi się hard

Jest to trozkę denerwujące ... Należe do osób, które robią backup prawie codziennie, ale czasem zapominam i jest to denerwujące... ;/
3. Ogólne wieszanie się przy używaniu aplikacji - Zazwyczaj pomaga soft ... gdy pojedynczy nie pomaga, wciskam kilka razy pod rząd i zazwyczaj rusza.
4. Problemy po zwyczajnym sofcie - gdy go resetuję, lubi nie wstać: ekran się podświetla, ale maszyna w tym miejscu stoi i nic się nie dzieje ;/

Tutaj podaję wersje Softu itd:
ROM Version: 2.06.00WWE
ROM date: 06/14/04
Radio Version: 1.18.00
Protocol Version: 1337.38
ExtROM Version: PUSTE (Kupując go miałem świadomość, że coś jest nie tak z Ext romem, ale mam kartę 1 Gb, więc na początku myślałem, że co mi za różnica te kilkanaście mb a teraz odpada (chyba) up na WM5 ;/)
Gdyby ktoś miał jakieś porady co mógłbym zrobić (ew. na jaki Rom zmienić), prosiłbym o pomoc ...
To jest sprzet, który dostałem za 450 zł. Są dni, gdzie przez tydzień nic się nie dzieje, a potem przychodzą takie, że problemy są codziennie ...
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam, kijan