p.s. Sam używam szukajki wiele razy, ale nie lubię jak starzy forumowicze witaja nowych poprzez "używaj szukaj".
Nie można bulo samemu dać chociaż jednego linku do tematu, a nastepnie wielkiego: "używaj szukaj" ?
Efekt moim zdaniem lepszy i bardziej .
Tak, pewnie że można, ale ile razy, za 20-stym czujesz się zmęczony, a po 50 razie warczysz, bo powiedz, ile razy można odpowiadać na to samo pytanie.
Poza tym w zasadzie na wszystkich forach panują te same zasady - używaj szukajki, więc nowa osoba na forum, jest albo bardzo młodym użytkownikiem internetu (mało prawdopodobne), ale leniwa i udaje głupiego w nadziei że ktoś poda na tacy. Czasem tak się zdarza, wtedy oznacza, że miał farta, ale zazwyczaj jest odsyłany do Szukajki.
W ten sposób zmarnował tylko trochę swojego czasu - napisał posta, poczekał na odpowiedz - dowiedział się że ma poszukać sam ... więc nie pozostało mu nic innego jak tak zrobić ... I to moim zdaniem jest kształcące ...
BTW. Sam napisałem tu niewiele postów, ponieważ rozwiązań staram się szukać sam i w większości przypadków znajduję tu odpowiedzi, ponieważ Hermes jest urządzeniem już dosyć starym i wiele na jego temat można tu znaleźć.
A jeżeli chodzi o zdjęcia w kontaktach - ja wgrałem najpierw wszystkie kontakty do Outlooka, uporządkowałem je i uzupełniłem, dodałem zdjęcia, a następnie w 10 minut miałem zsynchronizowany telefon z kontaktami, kalendarzem i zadaniami.