Zapis plikow IE na karte HTC TYTN

• 4 Odpowiedzi
  • 1243 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Zapis plikow IE na karte HTC TYTN
« dnia: Grudzień 23, 2006, 15:07:43 »
Utworzyc takie foldery na karcie, oczywiscie nie trzy rozne tylko jeden i trzy podfoldery

\Storage Card\Pocket IE\Temporary Internet Files
\Storage Card\Pocket IE\Cookies
\Storage Card\Pocket IE\History

Zmienic w rejestrach, jezeli masz Polski rom to zamiast Storage Card wpisz Karta Pamięci

[HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders]
"Cache"="\Storage Card\Pocket IE\Temporary Internet Files"
"Cookies"="\Storage Card\Pocket IE\Cookies"
"History"="\Storage Card\Pocket IE\History'
Dziala wysmienicie
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

Odp: Zapis plikow IE na karte
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 19, 2008, 00:45:26 »
Ja proponuje odszukac np w Resco Explorerze odpowiednie pliki uzyc opcji CUT i zrobic PASTE w jakims Katalogu.
Nastepnie w Resco Registy odszukac odpowiednie opcje i zmodyfikowac przy pomocy paste shortcut klucze.
Tak bedzie znacznie szybciej

Pozdrawiam
rafreg

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 19, 2008, 08:56:31 »
Ja proponuje odszukac np w Resco Explorerze odpowiednie pliki uzyc opcji CUT i zrobic PASTE w jakims Katalogu.
Nastepnie w Resco Registy odszukac odpowiednie opcje i zmodyfikowac przy pomocy paste shortcut klucze.

Pozdrawiam
rafreg

Nie wyciągajmy tak starych wątków :) Czytać ok, ale już nie dopisywać po 3 miesiacach:)
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 19, 2008, 19:20:47 »

Pozdrawiam
rafreg

Nie wyciągajmy tak starych wątków :) Czytać ok, ale już nie dopisywać po 3 miesiacach:)
pomyliles sie o rok :) a jak kolega by poszukal to pewnie znalazl by caba do tego a nie kopie rejestru- rozwijajmy sie troche :)
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2008, 19:22:48 wysłana przez romulus »
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
Odp: Zapis plikow IE na karte HTC TYTN
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 20, 2008, 00:27:54 »
aa to był jeszcze 2006, dobre :)
Ale widać, że ktoś czyta i nasze posty nie ida na marne...
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note