Youtube na hermes`ie ?

• 14 Odpowiedzi
  • 1325 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline szatis

• 28
  • Sprzęt: HTC TyTn
Youtube na hermes`ie ?
« dnia: Maj 27, 2008, 10:38:55 »
dzialaja komus filmiki? jak to zrobic by sie odtwarzaly zainstalowalem flash player 7 ale wciaz nie dziala, uzywam opery 8.65

*

Offline globalbus

• Ekspert PDA
  • 6139
  • Power User // ROM Developer
  • Sprzęt: N900
Odp: Youtube na hermes`ie ?
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 27, 2008, 11:47:37 »
Tak to nigdy nie działało. Jedyny sposób jaki u mnie działał to albo coreplayer, albo flash video bundle
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"

"ponieważ gotowanie to nie jest copy/paste"
paypal

*

Offline p77

• 422
  • Sprzęt: SGS+
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 27, 2008, 12:12:37 »
uzywam opery 8.65

spróbuj na operze 9.5.

*

Offline jakubd

• 2820
  • To error is human, to forgive is not our policy.
    • jdtech.pl
  • Sprzęt: N900, Milestone, Galaxy Tab
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 27, 2008, 12:36:25 »
Jednak biorąc pod uwagę wydajność profesorka w Hermesie to ja bym stawiał na otwieranie strony w przeglądarce, ale samego w filmu w zewnętrznym programie (TCPMP lub CorePlayer).
Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500

*

Offline p77

• 422
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 27, 2008, 12:58:22 »
a oczywiście ;)
Opera 9.5 to raczej proof of concept w tym przypadku

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 27, 2008, 13:59:53 »
wgraj dodatek do tcmpm (jest to program zgrywajacy na fona) lub odpal pvr
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 27, 2008, 17:44:13 »
Ja widziałem na youtube kolesia co otwierał filmy w jakims programie i one się ładowały w czasie rzeczywistym, bez żadnego ściagania pierw na dysk. A opera 9.5 to syf i tam nie działa przeglądanie filmów.

*

Offline p77

• 422
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 27, 2008, 17:48:40 »
A opera 9.5 to syf i tam nie działa przeglądanie filmów.

A znasz jakąś lepszą przeglądarkę dla PDA ?
Poza tym filmy z youtube działają, tylko hermes jest za słaby ;)

« Odpowiedź #8 dnia: Maj 27, 2008, 18:11:29 »
Nie znam ale opera 9.5 jest za bardzo niedopracowana by powiedziec chocby, że jest dobra. Ale z tego co słyszałem to dobra przeglądarka jest netfront. Niestety z lenistwa nie chcialo mi się nawet tego instalować :)

*

Offline p77

• 422
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 27, 2008, 18:35:29 »
Nie znam ale opera 9.5 jest za bardzo niedopracowana by powiedziec chocby, że jest dobra. Ale z tego co słyszałem to dobra przeglądarka jest netfront. Niestety z lenistwa nie chcialo mi się nawet tego instalować :)

opera 9.5 ma status beta. Nie zapominaj o tym.
A netfront... coż.... skoro o nim piszesz, że jest dobry ale nie chciało Ci się instalować  :mrgreen: Spróbuj, później pogadamy....

*

Offline Belzebiusz

• 36
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 27, 2008, 20:51:31 »
Widze, że w tyle jesteście panowie, istnieje taki program jak Youtubeplay ( poszukajcie na XDA), otwiera jutubowe filmiki.

« Odpowiedź #11 dnia: Maj 27, 2008, 21:08:23 »

opera 9.5 ma status beta. Nie zapominaj o tym.
A netfront... coż.... skoro o nim piszesz, że jest dobry ale nie chciało Ci się instalować  :mrgreen: Spróbuj, później pogadamy....

koleżko proponuje kurs czytania gdyż z tym u ciebie kiepsko, skoro sam pisze ze opera 9.5 jest nie dopracowano to nie musisz mi tłumaczyc ze to beta, chciales się pochwalic wiedzą? kazdy to wie, ze to beta...
Co do netfrontu to tez sie nie popisałes, jak wół napisałem o tym jak inni pisza ze PODOBNO net front jest lepszy. zy będe miał ochote to sprawdzić to juz mój zakichany interes. :ohreally:

Belzebiusz dzięki za te info. pozdro

*

Offline p77

• 422
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 28, 2008, 08:38:08 »
opera 9.5 jest nie dopracowano

"koleżko"... skoro ty mi proponujesz kurs czytania ja patrząc na powyższe zdanie proponuje ci kurs pisania.
Zaproponowałem opere 9.5 ponieważ jest to obecnie IMO najlepsza przeglądarka i jedyna pozwalająca na przeglądanie filmów np. na youtube. Faktem jest, że hermes ma za słaby do tego procesor. Jednak skok pomiędzy wersjami 8.65 i 9.5 jest ogromny i warty sprawdzenia.
Jeśli chodzi o netfront'a to "podobno" a "napewno" to spora różnica. Zaproponowałem Ci instalację abyś sam przekonał się jak mocno spowolni ci działanie twojego pda. Ostatnio w innym dziale ktoś starał się przekonać o wyższości x50v nad x51v ponieważ usłyszał od kogoś, że tak PODOBNO jest. Na przyszłość zanim zaczniesz powtarzać komuś co jest PODOBNO sam sprawdź.
Jak dla mnie EOT, szczególnie gdy masz zamiar bić tu pianę.

« Odpowiedź #13 dnia: Maj 28, 2008, 14:48:06 »
jak ktos ma mózg to zauważy słówko "podobno" wiec o takich ludzi martwic sie nie musisz. A czepianie sie o to, ze wcisneła mi się spacja to już żal ściska... bic piane to nie powiem kto zaczął...

*

Offline szatis

• 28
  • Sprzęt: HTC TyTn
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 31, 2008, 17:44:56 »
Ja polecem przegladarke iris jest za free i bardzo ciekawa, a youtube mi zadzialalo w internet explorer z wtyczka flash 7 ale idzie to jak krew z nosa, thz za info o youtubeplay poszukam..