Próbowałem na tym ROMie PDA Corner i faktycznie Manilia 2D działa o dziwno "nie wolno" (żeby nie powiedzieć szybko, bo szybko to też nie działa heh). Ogólnie nie jest źle, jestem zadowolony. Zaraz spróbuję na innym ROMie, moim starym dobrym CRC.
Zmieniałeś wygląd Manilii 2D?
Ja do tego celu oczywiście użyłem M2DC, ale jedyne co mogę to np. włączyć lub wyłączyć odpowiednią zakładkę. Chciałem zmienić skórkę, to tylko jedna na dziesięć mi poszła. To samo z zegarem. Dograłem duży cyfrowy, to pojawił się 3x mniejszy i zupełnie nie tam gdzie trzeba. Wszelkie inne próby instalowania czegokolwiek, jakiegokolwiek dodatku do Manili 2D kończyły się niepowodzeniem tzn. Touch2D się nie uruchamiał (kliknij aby uruchomić touch2D... klikam, myśli myśli, i znowu: kliknij aby uruchomić touch2D... itd.). Jest to klasyczny błąd, wiem, ale próbowałem przywrócić oryginalny plik xml i nadal nic oraz przywrócić domyślny thems i ustawienia automatycznie - bez zmian. Jedyne co mogę to zainstalować Touch 2D (Manilie) i włączyć/wyłączyc dowolną kartę. Jakieś inne pomysły na customizację Touch2D?