Szalejacy Battery Status...

• 4 Odpowiedzi
  • 876 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Prorok78

• **
  • 117
  • Sprzęt: Kaiser, hp hx4700, hp 3970, HTC HD2, HTC DHD
Szalejacy Battery Status...
« dnia: Sierpień 31, 2008, 23:49:31 »
Hej.. Krotkie pytanie - mam battery status ugotowany razem z romem z najnowszej kuchenki 6.1 by Globalbus... jest to juz ktorys z kolei rom, powiedzialbym ze...nasty, i nie mialem takiego problemu poprzednio...  Otoz battery status oszalal...:( Znaczy dziala ok, siedzi sobie na today'u i pokazuje to co powinien...  ale oprocz tego , wywala mi bardzo czesto okno (ktore wyglada jak klasyczne informacyjne okienko z WM z malym ok w prawym rogu)... okno mowi ze BS jest shareware i moge go uzywac ile mam ochote... w tytule okna jest 'battery status advanced'...  szlag mnie tragia bo ono najczesciej wyskakuje jak ktos dzwoni i nie moge wtedy odebrac zanim nie klikne tego malenkiego ok...... jak ta cholere wylaczyc ?? Znaczy ta informacje..??
aha - jak wylaczyc 'pipkanie' kiedy klikam w start albo w programy lub ustawienia...?? Nie jest to pipkanie od klikniecia ekranu gdziekolwiek... wylacznie w konkretne opcje...
Regulamin

*

Offline tigi

• 16
Odp: Szalejacy Battery Status...
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 01, 2008, 16:12:36 »
Witaj,

BatteryStatus tak ma że przypomina o sobie na koniec miesiąca. Myślę, że słusznie autor wkomponował takie info, by docenić jego trud   B)

Nie znalazłem idealnego sposobu na wyłączenia tego komunikatu, oprócz wyłączenia BS na jeden dzień.

a druga rzecz, to RTFM  :P
start/settings/sounds&notifications/screen taps & hardware buttons

*

Offline Yarod

• *
  • 56
  • Sprzęt: HTC Hermes/ HTC Magic 32a
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 01, 2008, 16:22:38 »
spoko. BatteryStatus tak ma średnio raz na miesiac (mi tez dzisiaj akurat się krzaczy). Potrwa to góra ze dwa dni i masz spokój do przyszłego miesiąca.

*

Offline icek80

• **
  • 188
  • Sprzęt: SPV C-500,HTC HERMES,OMNIA II,MOTOROLA MILLESTONE
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 01, 2008, 20:46:13 »
ja po prostu zamknąlem aplikację i cześć przez dwa din wnerwiał no to przestał :D

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 14, 2008, 10:31:18 »
Hi

Battery Status (teraz Home Screen ++)
http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm

U mnie nie działa w uśpieniu. Ustawiam na 5sec, włączam monitorowanie, usypiam urządzenie wyłącznikiem (lub czekam aż sam zaśnie po mninucie), zostawiam na godzinę i po włączniu mam raptem kilka odczytów tylko z czasu przed uśpieniem.

DUDUS