Problem z ustawieniami - nie wprowadzają się

• 1 Odpowiedzi
  • 453 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z ustawieniami - nie wprowadzają się
« dnia: Grudzień 27, 2009, 11:15:47 »
Witam,

Mam taki problemik, że wprowadzam zmiany w programiku Advenced Configuration, zapisuję je i po soft resecie te zmiany nie są wprowadzone. Może inaczej - są wprowadzone, bo w AC widnieją jako zmienione, ale telefon zachowuje się jak przed zmianami. Chodzi mi tu głównie o dwie opcje, których skutki nie wprowadzenia widać gołym okiem: wyłączenie raportów wysłania SMS (cały czas je wywala) i wątkowe SMS, które są dalej wyświetlane jako zwykłe. Wątkowe SMS próbowałem ustawić też w programie SMS Mode 3.1.

Podejrzewam, że jeżeli te zmiany nie są wprowadzone, to reszta śrubek, którymi kręciłem też jest dalej na swoim miejscu, co mi nie odpowiada :P

ROM to 6.1 FINAL od globalbusa, własnoręcznie gotowany (dwa razy ostatnio gotowałem i to samo), poprzednio jak to robiłem to było wszystko normalnie, a jedyne zmiany, jakie wprowadziłem to wywaliłem kilka aplikacji, z których nie korzystałem.

Wie ktoś o co chodzi? Byłbym wdzięczny za rozwiązanie :)

Pzdr.

*

Szczepan169

Odp: Problem z ustawieniami - nie wprowadzają się
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 27, 2009, 12:56:12 »
Witam. Mam ten sam problem:
- ustawiam że podczas transmisji internetowej w zasięgu HSDPA ma mi pokazywać ikonkę H i nie pokazuje  :-| :( :mad: (dodam że włączyłem HSDPA w Hermes Tweaker)
to jest przykład bo ustawiłem dużo innych rzeczy i nie zostają zachowane  :kill:

Dodam że Advenced Configuration miałem od razu wgrane z romem.

Co może być tego przyczyną??