Spv M3100 ( Hermes ) i karta 2 GB

• 4 Odpowiedzi
  • 733 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Spv M3100 ( Hermes ) i karta 2 GB
« dnia: Marzec 26, 2007, 21:17:07 »
Tak jak w temacie potwierdzam ze nie jestem za bardzo rozgarnięty w sprawach technicznych PC i PPC. Zakupiłem niedawno SPC M3100 (HERMESA) a dziś dostałem kartę 2 GB do niego. Niestety co mi po tym jak nie umiem z tego ogóle skorzystać!!! Nie będę pisał o poszczególne rzeczy bo mijało by się to z celem a i wielu by tu się od razu denerwowało albo i miało powód do śmiechu- a po co kogoś rozbawiać:)

TAK WIĘC OSOBY, KTÓRE LUBIĄ POMAGAC DEBILĄ PROSZONE SĄ O KONTAKT NA GG 3748547

Bardzo bardzo o to proszę. Nie chcę jakiegoś kontaktu pośredniego (e-mali, widomośc przez forum PDACLUB ) bo tak nic nie załapię. Wolę rozmawiać z kimś na bieżąco. Obiecuję ze jak ktoś powie DOSC to juz się do niego nie odezwę tak wiec postaram się by nikt nie pożałował ze się do mnie odezwie

Jeszcze raz serdecznie proszę o jakiś odzew na GG - 3748547

Z góry dziękuję

« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2007, 09:01:49 wysłana przez Claude »

Odp: Jestem debilem proszę o pomoc!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 26, 2007, 22:12:58 »
Jezus Maria ...

kilka punktów o ktorych może nie wiesz jeszcze.

1. twój problem który ewentualnie mógł by być rozwiązany na tym forum potencjalnie może komuś pomóc w przyszłości.

2. Traktowanie siebie jak w tytule wcale nie robi z ciebie ofiary losu, raczej powoduje lekkie skrzywienie.

3. święte prawo for internetowych #10

10. Płaszczenie się nie jest substytutem odrobienia pracy domowej, wiec daruj sobie teksty typu: \"Wiem, ze jestem
totalnym lamerem, ale...

ps. Chopin nie był debilem :)

*

nothin

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 26, 2007, 22:21:07 »
..bez przesadyzmu...napisz, w czym rzecz...
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2007, 23:30:10 wysłana przez nothin »

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 26, 2007, 22:22:05 »
człowieku skąd się urwałeś?! Siedze tutaj jakiś czas, codziennie kilka godzin spędzam na forum i jeszcze tak zatytuowanego tematu nie spotkałem >:( I bynajmniej nie jest to powód do Twojej dumy! Weź się chłopie ogarnij! Albo masz 5lat i dzianych starych, bo sprzęt tani nie jest, albo faktycznie jesteś jak w temacie....ale przynajmniej byś Chopina nie obrażał, bo ten znał się na rzeczy!
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Odp: Spv M3100 ( Hermes ) i karta 2 GB
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 27, 2007, 20:34:01 »
Jedynie za co powinienem przeprosic to za złamanie owego 10 punktu for internetowych- PRZEPRASZAM. Jestem gotów przyjąc za to nawet karę ( oczywiscie jesli będzie adekwatna do czynu który popełniłem)

Co do tego ze powinienem się wstydzic tego co zrobiłem (ze nazwałem się tak jak się nazwałem itp) nie wstyd mi za to. uwazam ze cel uswięca srodki. Nie jestem za bystry w tych sprawach a dzieki temu co napisałem dwie osoby się odezwały i w ciągu 5 minut na GG umiały mi przekazac wiele- zapewne wiecej niz czasem na forum (i tu robię wielki ukłon do Marcela i Krzyska któzy się do mnie odezwali)

Co do Chopina- na PPC i elektronice to on się nie znał. Uwiezcie mi. Po za tym Chopin to moja ksywka od podstawówki i pretensje o nią mozecie miec do ludzi którzy mi ją nadali.

Cieszą się jednak za tak obfitą korespodndencję i za az tak wiele emocji w Wasze zycie wprowadził mój wątek:)
Jeszcze raz przepraszam urazonych moim kajaniem się i za złamanie 10 punktu for interentowych

CZUWAJ