Dni lecą, odpowiedzi dalej nie ma na moje pytanie? Odwiedza jeszcze ktoś czasem to forum? Z tego co widze po ilości postów to albo mało kto ma te Hermesy albo mało kto się tu wypowiada...
Uważam, że ktoś odwiedza i ktoś się wypowiada - ja na tym forum sporo się dowiedziałem i to właśnie w tym okresie wakacyjnym.
Ostatnio też wgrałem sobie radio 1.50.00.00. Mam obecnie kartę w Heyah. Jakie wg. was jest najlepsze radio na polskę? Zależnie od lokalizacji różnie działają różne wersje radii. Mam Hermesa od 3 dni i narazie nie mam jeszcze dużego doświadczenia odnośnie działania różnych radii. Przed wgraniem 1.50.00.00 miałem jeszcze chwilę 1.41.00.10. Narazie nie widzę dużej różnicy język W Wizardzie, którego miałem wcześniej nie było aż takiego dużego wyboru
Widzisz, Twoje pytanie wskazuje na to, że ten kto odpowie musi używać Hermesa w Polsce a najlepiej jeszcze w Heyah, gdyż byłoby to dla Ciebie najcenniejszą wskazówką.
Ja mogę powiedzieć tyle, że mój upgrade był z 1.05.05.00 na 1.50.00.00 i mam wrażenie, że teraz Hermes próbuje łączyć się z internetem, czasami ze skutkiem, czasami bez - w miejscach gdzie przedtem były problemy. Mam na myśli pewne szczególne okolice podczas jazdy tramwajem lub autobusem.
Używam Hermesa w T-Mobile UK (mimo, że zdjęty już jest simlock) w najbliższym czasie nie planuję wkładać do niego innej karty (bo po co?) ani też nie wybieram się do Polski aby móc sprawdzić go w tamtejszych warunkach.