Przywrócenie oryginalnego ROMu ery.

• 3 Odpowiedzi
  • 908 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przywrócenie oryginalnego ROMu ery.
« dnia: Czerwiec 28, 2007, 13:35:13 »
Witam,

Czy istnieje taka możliwość, żeby przywrócić oryginalny ROM ery? Aktualnie posiadam WM6 20070519_LVSW_RUU_Hermes_WWE_3.30.2.1, ale wcześniej wgrywałem też Black 1.0 i 2.0. Trochę znudził mi się już ten telefon, a chciałbym go sprzedać z działającą gwarancją i oryginalnym romem.
Bardzo proszę o informacje i z góry dziękuję za pomoc. Jeśli ten temat był już poruszany, to proszę o linka, ponieważ nie byłem w stanie nic znaleźć.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Odp: Przywrócenie oryginalnego ROMu ery.
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 28, 2007, 14:05:14 »
jest mozliwosc jedyny opis jak to zrobic jest na xda-developers
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 06, 2007, 15:25:41 »
Dziękuje za informacje. Sam niestety nie znalazłem stosownego opisu, ale jeśli ktoś się przypadkiem na niego natknie to bardzo proszę o linka.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 07, 2007, 11:54:55 »
tu masz wszystko !!! sam z tego korzystalem... po to robilem opis jak zrobic beckap romu, ale i tak brakuje Ci ipl/spl bo jezeli wgrywales nbh i caly rom wm6 (a napewno) to masz zmienione a jezeli wgrales hard spl to nie powrocisz do .1.04 lub 1.06ds wiec zmiana samego os nic Ci nie da. ba do tego raw nie zawiera MAIN splasha, dlatego zawsze pisalem ze wole zmienic za pomoca mtty.exe rom.
 u mnie do tej pory jest oryginalne logo ery z ipl/spl a gotowy rom erowski czeka  na awarie
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Hermes
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2007, 12:06:26 wysłana przez romulus »
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.