Problem z wgrywaniem HardSPL.

• 4 Odpowiedzi
  • 595 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z wgrywaniem HardSPL.
« dnia: Luty 28, 2009, 22:06:51 »
Jak w temacie, podczas prob wgrywania HardSPL Hermes nagle traci polaczenie usb z komputerem, na kompie pojawia sie komunikat z Errorem, a na ekranie Hermesa pojawiaja sie 4 pasy: bialy, niebieski, ziolony i czerwony .  Jakieś pomysly czemu tak sie dzieje?

*

Offline alzail

• **
  • 118
    • http://www.barbesale.pl
Odp: Problem z wgrywaniem HardSPL.
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 01, 2009, 00:43:30 »
hmm dawno wgrywałem HardSPL, ale coś mi się zdaje że Ci się udało go wgrać :D Wejdź w tryb Bootloadera (przytrzymaj przycisk on/off i ok (ten z lewej strony) i wetknij rysik do dziurki od resetowania) i powiedz co Ci tam wyskakuje, tzn. co jest napisane bo że 4 paski będą to wiem :)

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 01, 2009, 02:17:00 »
Niestety sie nie udalo, juz wczesniej probowalem... Pisze: HERM100, poniżej I PL-SSPL by Des, nizej znowu HERM100 i potem SPL-1.09.ds.

*

Offline malys

• 959
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 01, 2009, 11:37:46 »
Następny... co wy boty jesteście? A to co masz wypisane ten ipl/spl co oznacza, jak myślisz?

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 01, 2009, 12:41:54 »
Miast się wkurzać mógłbyś wytłumaczyć raz, a porządnie w czym tkwi problem, bo jak dotąd w wątkach o podobnym temacie konkretnej odpowiedzi nie znalazłem.

Pytasz co to znaczy? - Nie wiem, to jest mój pierwszy telefon z systemem operacyjnym, posiadam go od tygodnia, więc naprawde trudno mi odpowiedziec na to pytanie.
Napisane: Marzec 01, 2009, 11:52:04
Sam już sobie poradziłem, wystarczyło podpiąc kabel do innego portu.