Ustawienia gprs PLAY

• 4 Odpowiedzi
  • 1440 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
  • Sprzęt: a920 --> mda compact --> htc tytn --> htc universal --> htc kaiser --> samsung i600 --> asus p506 --> samsung i780
Ustawienia gprs PLAY
« dnia: Lipiec 04, 2007, 22:12:25 »
Witam, na wstępie zaznaczę, że zn alazłem coś na forum na temat ustawień GPRS w sieci PLAY, jednak nie działają one w przypadku VarioII i dlatego proszę - jeśli komuś się udało połączyć - aby opisał sposób konfigurowania ustawień GPRS w sieci PLAY.

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
Odp: Ustawienia gprs PLAY
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 04, 2007, 22:20:28 »
A konsultanci nie pomogą - dopóki bylem testerem ustawienia podane działały - może coś zmienili?
Działało na kilku urządzeniach ( Hermesie też)
potrzebna zgoda

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
  • Sprzęt: a920 --> mda compact --> htc tytn --> htc universal --> htc kaiser --> samsung i600 --> asus p506 --> samsung i780
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 04, 2007, 22:38:34 »
Niestety,
powiadają, że takich telefonów w ofercie nie mają i pomóc nie mogą, a Internetu jak nie było, tak nie ma.

*

Offline Jeremy

• 616
  • Sprzęt: HTC Desire Z
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 04, 2007, 23:27:08 »
A właśnie że są i działają na hermesie, a przynajmniej na moim (też vario II). Może nie znalazłeś tych, co trzeba?
Te działają na bank: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=70685.0

btw. postuluję w forum "telefony PDA - ogólne" zrobić przyklejony topic z ustawieniami wszystkich sieci. Wszystkie phony na WM mają ten sam panel kontrolny, więc ustawienia będą pasowały do każdego aparatu.
Nie pytaj mnie, jak zrobić roota, jak wgrać nowy rom itd. Jeżeli nie potrafisz znaleźć tych informacji samemu lub też nie rozumiesz znajdujących się w Sieci i na tym forum instrukcji, to znaczy, że nie powinieneś się za to zabierać...

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 05, 2007, 05:56:25 »
i tto jest słuszna koncepcja!
Napisane: Lipiec 05, 2007, 05:18:54
nie wiem czy ustawienia nie działają czy w czym innym jest błąd. NIby po próbie połączenia pokazuje mi w górnej belce "G"nad zasięgiem, czasem jest to "E", ale niestety stron ładować nie chce, podobnie ze ściąganiem maili. Dodam, że mam WM6.

Jeśli znajdzie się na to mocarz, będę wdzięczny.

Czekam na porady. Pozdr.