problem z hr, zawieszaniem się, no gsm

• 6 Odpowiedzi
  • 727 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z hr, zawieszaniem się, no gsm
« dnia: Lipiec 12, 2010, 16:08:46 »
Mam takie problemy
1. kiedy rozmawiam z kimś przez telefon zdarza się, że się zawiesza rozmowa, ja nie słysze tej osoby, u niej się rozmowa zakańcza, a mi czas leci dalej tak jakbym rozmawiała i nie mogę się rozłączyć, inne funkcje telefonu są ok tylko ta rozmowa dalej się ciągnie, wtedy muszę robić reset lub to co poniżej
2. Ostatnio mam duży problem z no GSM, (mam radio 1.47.00.10 podobno najlepsze na ten problem) i muszę się pomęczyć jakiś czas żeby się włączył prawidłowo,muszę wyjmować baterie, robić HR i czasami tak kilka razy zanim włączy się
3. ostatnio mam problem też z HR a mianowicie, kiedy wciskam guziki do HR wyskakuje komunikat wiadomo jaki trzeba kliknąć na klawiaturze "r" lub "x" i włąśnie ostatnio kiedy wklikuje jakikolwiek guzik X lu R to nie działa nie dzieje się nic tak jakbym nie klikała.
Prosze pomóżcie, bo ten telefon bardzo mi się podoba, ale nie mogę w pełni cieszyć się z telefonu, najbardziej mnie to złości kiedy mam ważna rozmowę a on takie figle mi robi i zanim się włączy to trochę czasu mija, a czasami tego czasu nie mam, a chciałabym go naprawić nie sprzedawac

*

Offline IronWolf

• 893
  • Sprzęt: iPhone 5s, iPad mini
Odp: problem z hr, zawieszaniem się, no gsm
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 12, 2010, 16:13:01 »
Niestety najpewniej masz uszkodzony układ GSM.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 12, 2010, 16:16:26 »
a da się to jakoś naprawić?

*

Offline IronWolf

• 893
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 12, 2010, 16:22:28 »
Wygrzewanie czasem pomaga, ale równie dobrze może doszczętnie uszkodzić płytę. Jesteś jego pierwszą właścicielką czy pochodzi z allegro?

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 12, 2010, 16:24:44 »
nie jestem jego pierwsza włascicielka kupilam go z allegro

*

Offline IronWolf

• 893
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 12, 2010, 16:30:01 »
Na allegro od jakiegoś czasu lądują bardzo zużyte hermesy, i to nie tylko chodzi o te najtańsze. Niestety są ludzie którzy skupują już całkiem nie działając i je stawiają na tyle żeby je jeszcze sprzedać jako w pełni sprawny.

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 12, 2010, 17:42:50 »
a da sie naprawic jakos problem z HR?