Witam wszystkich
Kilka dni temu kupiłem sobie Hermesa, czy jak kto woli-spv m3100. Wszystko pięknie ładnie, WM 6.5.5 IronWolfa PL wgrany przez poprzedniego właściciela, tylko że w wielu wiadomościach tekstowych(sms) wysyłanych przeze mnie po chwili wskakuje komunikat "Wiadomość nie została wysłana. Czy chcesz spróbować ponownie?" Wku*wia tym bardziej, że przez to denerwuję dziewczynę, z którą dużo piszę-na co trzecią wiadomość musi czekać 20 min albo się upomnieć po 10, bo te komunikaty wyskakują przeważnie po 10-30 minutach.
Druga sprawa, z menu. Gdy telefon "się naćpał"(czyt wszystko w nim latało, nie dało się wyjść do menu "Dzisiaj" itp. udało mi się wejść w ustawienia->system->restore storage settings. W efekcie cudeńko się resetło, zrobiłem co tam trza było i wyskoczył ekranik z wyborem wyglądu menu, tj. klasyczne, plasterek miodu czy finger-friendly. Ja idiota kliknąłem finger-friendly, za cholerę nie wiem, gdzie zmienić na to "miodne". Ktoś pomoże?
O wszelkie informacje proście, jakby coś było skomplikowane-możecie napisać, jak coś takiego sprawdzić.