Porblem z WMP

• 9 Odpowiedzi
  • 775 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Porblem z WMP
« dnia: Październik 28, 2007, 12:51:22 »
Witam,
mam taki problem z windows media playerem - nie potrafi mi zaktualizować biblioteki plikami z karty pamięci. próbowałem używać różnych systemów operacyjnych i za każdym razem znajduje tylko 3 pliki z pamięci telefonu, a karty pamięci w ogole nie pokazuje. Aktualnie używam poloka z kuchni 2.0 i 2gb karty micro sd kingstona.
Pozdrawiam :)

*

Offline jakubd

• 2820
  • To error is human, to forgive is not our policy.
    • jdtech.pl
  • Sprzęt: N900, Milestone, Galaxy Tab
Odp: Porblem z WMP
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 28, 2007, 14:02:01 »
usuń bazę danych WMP i popatrz w opcjach. W zasadzie więcej nie zrobisz. Możesz jeszcze przenieść muzykę i media do jakiegoś folderu My Documents, czy coś takiego na karcie - poszukaj nazwy - niedawno ktoś pytał. Dobrym rozwiązaniem jest też wypróbowanie HTC audioManagera.
Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 28, 2007, 14:32:50 »
Dokładnie, ostatnio komus pomogło poprostu przeniesienie katalogu z muzyka w inne miejsce.
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 28, 2007, 15:43:42 »
Jam Ci on,od tego problemu! Muzyke mialem w katalogu Muzyka na Karcie,a pomoglo jak przenioslem wszystkie pliki muzyczne z tegoz katalogu do My documents/My music rowniez na karcie.Sprobuj.

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 28, 2007, 16:31:10 »
przeniesienie do katalogu my documents/my music na karcie nic nie dalo... w programie w widoku biblioteki do wyboru jest jedynie moje urzadzenie, nie mozna przejsc na karte, jakby jej w ogole nie widzialo.

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 28, 2007, 16:53:11 »
Tzn nie wiem jak jest u Ciebie,ale u mnie zanim nie dodalem plikow do bazy (aktualizuj biblioteke) to tez moge wybrac tlyko My Device.Jak juz zaktualizuje biblioteke,to wtedy moge sobei wybrac karte albo urzadzenie.

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 28, 2007, 17:05:32 »
po aktualizacji rowniez mam do wyboru tylko moje urzadzenie. i dodaje  za kazdym razem tylko 3 pliki... tak samo jest po tym jak najpierw wlacze wmp a potem wloze karte i mnei spyta, czy dodac pliki z karty do biblioteki...

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 02, 2007, 09:49:27 »
Skasowałem biblioteke, uruchomiłem WPM i włożyłem kartę, podczas szukania na niej plików znajduje moje wszystkie utwory (katalog z muzyką przeniosłem do my documents/my music) a dodaje jedynie te z mojego urządzenia. w bibliotece tez nie mam wyboru miedzy moim urzadzeniem a kartą pamięci. Już nie wiem co jeszcze mogę z tym zrobić..

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 02, 2007, 10:00:46 »
Już nie wiem co jeszcze mogę z tym zrobić..
z tym nic
mam inną propozycję - zainstaluj inny program (inny - lepszy - chyba wszystkie są lepsze od WMP) są nawet darmowe bardzo dobre

« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 02, 2007, 10:32:39 »
Przerzucilem sie na HTC AM :)