Nowy ROM TyTN

• 37 Odpowiedzi
  • 4233 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 02, 2006, 22:38:25 »
uszkodzony glosnik znajdujacy sie z tylu pda na 100%
sprawdz jeszcze podczas rozmowy speaker phone (przytrzymaj zielona sluchawke) jezeli zniknie glos to do wymiany speaker. Polecam Adziosa z Warszawy, solidna i tania firma znajdziesz go na forum w dziale serwis
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

*

Offline Edwardo

• **
  • 213
  • Sprzęt: Diamond
Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 03, 2006, 10:48:44 »
oki, podczepiam sie.
stalem sie wlasnie posiadaczem Vario II z Ery.
mnie w mtty.exe po info 2 wyskakuje HTCST-MOB009—¸VƒHTCEUSB>
a w bootloaderze ipl-1.01 a SPL-1.06

czyli bede musial sie niezle nakombinowac zeby cokolwiek zmeinic?

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #32 dnia: Grudzień 03, 2006, 11:48:48 »
poczytaj ten watek w jednym z moich postow ( 7 od gory) pisze dokladnie krok po kroku
jak wrocic do 1.04 i jak sciagnac cid-a (blokade operatora) aby mozna bylo uzyskac aparat SuperCID i wgrywac dowolne softy w tym te z najnowszym bootloaderem 1.09
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #33 dnia: Grudzień 03, 2006, 12:27:05 »
jak wgrac nowy rom posiadam teraz :
ROM ver : 1.40.00 WWE
ROM date: 03/10/05
protocol version 1337.42
ExtrROM ver : 140.176 wwe
chodzi srednio czeste zwisy powolny itd
i jakie poprawki zastosowac ? BT photo itd
prosze o liki

*

Offline crowM

• *
  • 95
  • Sprzęt: HTC TyTn
Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #34 dnia: Grudzień 03, 2006, 21:31:18 »
jutro ide do firmy Infopolis w KRK. maja mi powiedziec co i jak. chyba nie mam co liczyc na gwarancje bo TyTn kupilem na eBayu w USA i nie mam dowodu zakupu -kontakt z gosciem na ktorego kupowalem mi sie urwal. jak myslicie ile powinna sredni kosztowac taka wymiana glosniczka i ile to moze potrwac??? no i jak waszym zdaniem co moglo pasc jesli nie glosniczek? wspomne ze objawy sa takie ze nie mam dzwieku z tylnego glosniczka. jest dzwiek na sluchawkach oraz w glosniczku rozmowy (tym z przodu). jeden gosc mnie nastraszyl ze moga sie uwalic "koncowka mocy" czy jakos tak i wtedy cala plyta glowna jest do wymiany co raczej jest nie oplacalne.

*

Offline khak

• 768
Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #35 dnia: Grudzień 03, 2006, 23:57:37 »
infopolis to glownie sklep. Zadzwon do Wawy do  http://www.crc-group.com/lang/po/locations/warsaw.asp i opisz jakimasz problem. Mozna trafic na kogos zyczliwego (nie rozmawiaj z kobieta) kto podsunie Ci rowiazanie problemu. Moze bedziesz musial do nich wyslac sprzet.

*

Offline khak

• 768
Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #36 dnia: Grudzień 18, 2006, 17:59:29 »
jakim programikem kopiuje sie ROM z Tytn  na kompa ,bo nie pametam, dawno nie zmienialem softu.

*

Offline czyzu

• 33
Nowy ROM TyTN
« Odpowiedź #37 dnia: Grudzień 25, 2006, 14:40:07 »
A mi po zdjeciu sima i CID-a w mtty (info 2) wyskakuje: HTCS00000000jR*ĄHTCEUSB>

:)) i co to znaczy mam zdjetego CID-a czy Nie.???
Sim-locka nie ma.
I dolaczam sie do pytania kologi wyzej jakis dobry programik do zgrania wlasnego romu z mozliwoscia zgrania bezposrednio na kompa (nie przez karte pamieci)