MMS nie widać obrazków

• 5 Odpowiedzi
  • 1122 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Skotnik

• 6
MMS nie widać obrazków
« dnia: Październik 04, 2008, 09:51:12 »
Wybaczcie za odkopywanie ale mam problem z MMSami. Ustawilem wszystko jak napisane niby MMSa pobiera ale widac tylko tresc natomiast obrazkow nie... mam ROM od globalbus z tego tematu: "[FINAL v2.1] Kuchnia WM6.1 PL dla Hermesa + Gotowe ROMy" nie wiem jak sobie z tym poradzic.

Z gory dzieki za pomoc

*

Offline vroobell

• *
  • 81
  • Sprzęt: HTC TyTN 6GB SDHC, Nokia 1600
MMS nie widać obrazków
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2008, 15:55:17 »
masz audio managera zainstalowanego ? jeżeli tak to odinstaluj go i wtedy zobaczy czy pokazuje zdjęcia w mmsach.

ps. to się raczej nadaje na nowy topik
ROM:  CRCs Release 13.3 - Stable Thread (Build 20270)

*

Offline Skotnik

• 6
Odp: MMS nie widać obrazków
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2008, 16:53:36 »
W opcji usun programy go nie widze ale to juz ugotowany rom :/ a ja nie wiem jak z tego cos wyciagnac

*

Offline vroobell

• *
  • 81
  • Sprzęt: HTC TyTN 6GB SDHC, Nokia 1600
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 04, 2008, 20:25:00 »
mimo że wgotowany wydaje mi się że powinno się dać usunąć jakoś....poza tym spróbuj tapnąć w mms'ach na taką maleńką ikonkę obrazka. mam wrażenie że częściowo na wm 6.1 udało się ominąć problem mms i audio managera.dałbym zrzut o co chodzi ale PDA i ja jesteśmy teraz w różnych lokacjach :]
dodatkowo spróbuj zaczepić globalbusa może zna rozwiązanie :) i jest raczej chętny w kontaktach jak widzę na forum tu i ówdzie
ROM:  CRCs Release 13.3 - Stable Thread (Build 20270)

*

Offline Skotnik

• 6
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 05, 2008, 10:32:25 »
OK. Wszystko dziala... Smieszne jest to ze dostaje SMSa i MMSa :P W SMSie widac tresc a w MMSie tama malutka ikonka w ktora klikne i widze zawartosc. Dzieki za pomoc

*

Offline Adrian8891

• 455
    • www.GPWpolska.pl
  • Sprzęt: ZTE Blade ROM: Froyo
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 05, 2008, 14:42:15 »
OK. Wszystko dziala... Smieszne jest to ze dostaje SMSa i MMSa :P W SMSie widac tresc a w MMSie tama malutka ikonka w ktora klikne i widze zawartosc. Dzieki za pomoc

a to chyba też nie jest normalne moim zdaniem :) ale wiecie co , pierwsze co przyszło mi na myśl to nie "dlaczego sie tak kurde dzieje??" , tylko "a ciekawe jak kasuje nadawce...za mmsa czy kasuje za mmsa i za smsa" ;)
sorry ale to już zboczenie zawodowe jak człowiek się wkoło kasy całe 9h dziennie obraca ;)
Pozdrawiam,
inż. Adrian M.
Niezależny Analityk Giełdowy