MDA Vario II + GPS

• 5 Odpowiedzi
  • 1577 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MDA Vario II + GPS
« dnia: Sierpień 22, 2007, 19:57:10 »
Witam wiem ze to lamerskie pytanie ale chcę sie zapytać czy MDA Vario II sprzedawany w erze ma wbudowany odbiornik GPS?
sorki za głupie pytanie ale jutro odnawiam abonament i będzie to dość pomocne w podjęciu decyzje czy pda czy tel bo lubię się przysłowiowo przespać zanim podejmę decyzję

Zdrówko

Odp: MDA Vario II + GPS
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 22, 2007, 20:33:07 »
Witaj .  B) . brak takiego cuda co ciekawe bylem dzis w salonie ery w Lublinie i kolo sprzedawca dzwonil po calej Polsce i szukal tego sprzeta do testu i polegl BRAK trzeba najpierw zamowic? w ciemno urzadzenie za 2700pln... a chodzilo mi o test konkretnej strony http://s5.gladiatus.pl/   raczej juz wiem ze bedzie kicha (jedne co pozostaje mini opera ale to juz ktos z Was moglby klepnac ten adres i opisac po rejestracji co wyswietla..)gdyz ta gra wymaga aktywnego kursora myszy aby wyswietlac okienka z parametrami itemow.... czyli laptop wygral ta walke i tu na tym forum jest brak pomocnej osoby co rozwiaze moj problem co ciekawe moge zaplacic za pomoc...... Pozdro

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 22, 2007, 21:08:21 »
zarejestrowalem sie na ta stronke i nieda rady ruszysc tymi itemami ami w explorerze ani w mini operze. Pozdro....

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 22, 2007, 21:31:52 »
 Serdeczne dzieki....Pozdrawiam laptop wygral z MDA.... przez glupia obsluge myszy padl .....  :shock:

*

Offline wawrzekpl

• *
  • 61
  • Sprzęt: htc tytn, diamond, fs loox t830, mio p550
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 22, 2007, 21:53:32 »
Witam wiem ze to lamerskie pytanie ale chcę sie zapytać czy MDA Vario II sprzedawany w erze ma wbudowany odbiornik GPS?
sorki za głupie pytanie ale jutro odnawiam abonament i będzie to dość pomocne w podjęciu decyzje czy pda czy tel bo lubię się przysłowiowo przespać zanim podejmę decyzję

Zdrówko
Chyba ktoś nie zna magicznej "szukajki" www.google.pl . MDA Vario II nie posiada wbudowanego odbiornika GPS. Poczekaj niedługo będzie wchodził na ojczysty rynek Vario III (HTC Kaiser), który już posiada w/w odbiornik. Polecam przeczytanie artykułu: http://pdaclub.pl/view.php?news_id=11862

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 23, 2007, 01:30:53 »
Drone wyjaśnienie : wbrew obiegowym opiniom Hermes ma układ odbiornika GPS-  niestety nie działający,  w identycznym układowo modelu Trinity ( Hermes bez klawiatury ) odbiornik ten jest już w pełni sprawny po wgraniu odpowiedniego ROM-u  . W Hermesie domowymi spsobami nie da się go uruchomić ( lub inaczej - koszt uruchomienia znacznie przewyższy koszt odbiornika zewnętrznego na BT) - dyskusja na ten temat była na forum ponad pół roku temu.
potrzebna zgoda