klawiatury ekranowe

• 4 Odpowiedzi
  • 1404 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

klawiatury ekranowe
« dnia: Luty 24, 2009, 20:43:53 »
mam problem z klawiaturami ekranowymi w moim Hermesie. Zainstalowałem klawiaturę PCMkeyboard, niestety nie mogę jej 'włączyć'. Wchodzę w Worda chcę ją właczyć lecz ona nie reaguje na zmiane ze zwykłej klawiatury na PCMkeyboard. Wchodze w opcje: metoda wprowadzania danych: zaznaczam tam PCMkeyboard i nadal nie reaguje. Po ściągnięciu innej klawiatury, Resco Keyboard problem jest identyczny. Nie wiem co jest przyczyną. Za pomoc z góry dziękuję.

*

Offline mkrol

• 9
Odp: klawiatury ekranowe
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 27, 2009, 21:16:37 »
mam problem z klawiaturami ekranowymi w moim Hermesie. Zainstalowałem klawiaturę PCMkeyboard, niestety nie mogę jej 'włączyć'. Wchodzę w Worda chcę ją właczyć lecz ona nie reaguje na zmiane ze zwykłej klawiatury na PCMkeyboard. Wchodze w opcje: metoda wprowadzania danych: zaznaczam tam PCMkeyboard i nadal nie reaguje. Po ściągnięciu innej klawiatury, Resco Keyboard problem jest identyczny. Nie wiem co jest przyczyną. Za pomoc z góry dziękuję.

Może jak się zrzeszymy to ktoś odpowie. ;) Mam ten sam problem, właśnie chciałem pisać. Ale pytanie zadam inaczej: może wiecie gdzie w rejestrze zmienia się domyślny sposób wprowadzania znaków. Chciałbym PCMkeyb. ustawić na stałe. Ryłem w rejestrze, ale nic oczywistego nie znalazłem.

Pozdrawiam

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 27, 2009, 21:31:19 »
Poszukaj SipChange.cab  bodajże  :ok:
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

*

Offline mati55664

• 256
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Hermes
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 28, 2009, 12:06:22 »
Też miałem ten problem i ten wlasnie problem wystepuje tylko w romach globalbusa gdy zmieniłem na inny rom klawiatury dzialały

*

Offline mkrol

• 9
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 28, 2009, 13:36:50 »
Poszukaj SipChange.cab  bodajże  :ok:

Dzięki! Po kilku SR pomogło, choć wygląda to na jakąś wyjątkowo złośliwą niestabilność.