Witam. Już od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem MDA Vario II. Ogólnie sprzęt bardzo mi się podoba ale jest kilka rzeczy, z którymi sobie nie radzę.
1. Podczas rozmowy w cichym otoczeniu wszystko jest super, ale jeżeli dookoła jest chociaż jakiś średnio głośny szum (np w autobusie, na ulicy) to nic nie słychać mimo iż kręcę kółeczkiem na max głośność. Jak to zmienić?
2. Irytuje mnie, że jak dostaje sms to otwiera się jakaś dziwna aplikacja. nie mogę w niej odebrać wiadomości, a czasami nie da rady jej wyłączyć (x nie ma a na czerwoną słuchawkę nie reaguje)
3. Lista kontaktów jest jakaś dziwna. jak kliknę zieloną słuchawkę to mam ostatnie połączenia a niżej wszystkie kontakty. Jak włączę ikonkę na ekranie "kontakty" to mam tam tylko 3 osoby. Muszę dodawać każdego oddzielnie? Strasznie dużo roboty by z tym było.
4. W niektórych grach ekran obraca się w złą stronę. Nie dam rady grać na klawiaturze.
5. Ma ktoś poradnik jak krok po kroku ustawić ekran today, żeby był ładny? Ja bawiłem się tym trochę ale nic mi nie wychodziło.
Bardzo zależy mi na odpowiedziach.