Kilka pytań dotyczących HTC SPV m3100

• 3 Odpowiedzi
  • 503 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline czarekfcb

• **
  • 223
  • Sprzęt: HTC Desire / HTC G1
Kilka pytań dotyczących HTC SPV m3100
« dnia: Październik 18, 2008, 14:03:18 »
Witam,
zamierzam kupić sobie HTC SPV m3100 i w związku z tym mam kilka pytań:

1. Czy jeżeli mam w domu router (internet neostrada) to będzie można łatwo połączyc sie przez tego Spv'ka z netem? Czy bedzie trzeba coś konfigurować?

2. Jeżeli już połącze te wifi z telefonem to co oprócz przeglądania stron www,gg można jeszcze robić? Jest skype ? Mozna pobierać pliki z takich serwerów jak rapidshare,sendspace ? Jezeli tak to jaka byłaby prędkość pobierania przy necie 512mb/s ? I co oprócz tego ? :)

3. Czy aby obejrzec film na telefonie trzeba go najpierw skonwertowac do jakiegos odpowiedniego formatu lub zmniejszyc rozdziałke czy wystarczy aby wrzucic na karte i śmiga? Jakie formaty filmów obsługuje oprócz avi ?

4. Ten telefon ma jedynie 65tys kolorów (wyswietlacz),to czy zauważę dużą różnice niz na ekranie z 256tys kolorów? (np. k550i) Nie ma on za bladych kolorów?

5. Czy ten telefon jest aż tak duży? zmieści sie w kieszeni ?hehe :) bo nigdy jeszcze nie miałem go w rękach.

6. Czy obsługuje on formaty .pdf i czy można będzie oglądać na nim filmiki np. z youtube ?

7. Jak jest odtwarzaniem mp3 w tym telefonie ? Czy jest jakis adapter by podpiąć zwykłe słuchawki ?

no na razie to tyle tych moich pytań :D proszę o odpowiedz   B)

pozdr
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2008, 14:06:02 wysłana przez czarekfcb »

*

Offline malys

• 959
Odp: Kilka pytań dotyczących HTC SPV m3100
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2008, 14:40:18 »
1. Tak.
2. Skype powinien działać, a rapid nie wiem ale pewnie problemu nie będzie.
3. Lepiej skonwertować, bo takie nbieprzerobione (ok 700mb) potrafią się czasem zadławić na sekundę.
4. To, że 65 tys kolorów jest mało jest opinią jedynie dzici nokii, tak naprawdę różnicy nie ma, a wg mnie to nasycenie jest lepsze niż w suny erykach itp.
5. Jak go się weźmie do ręki po używaniu universala to jest malutki i lekki, ale w zasadzie to on na codzień i tak jest mały, do kieszeni mieści się bez problemu, a wygląda w niej jak paczka papierosów ;)
6. Tak, z tym, że pdfy nie śmigają za szybko, po prostu są...
7. Są adaptery, sam używam.

*

Offline czarekfcb

• **
  • 223
  • Sprzęt: HTC Desire / HTC G1
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 18, 2008, 15:21:23 »
Dzięki za odpowiedź. :ok:

A jeszcze jakie ma możliwości ten telefon? Chodzi mi o to,co można na nim jeszcze robic - jakie aplikacje,jakie gry...ogólnie jakie ma możliwości ?  :ohreally:

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2008, 15:49:49 »
ehh, poczytaj sobie na forum trochę o programach, grach na WM. Większość pójdzie na Hermesie  :P
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III