Spróbowałem i jest OK. Dzięki za linka. Co prawda miałem problem bo nawet jak aplikacja wyskoczyła na pierwszy plan, to zawsze zostawała ikona klawiatury (wycinała sie z dolnego paska - pasek znikał, klawiatura zostawała), ale sobie poradziłem.
Mam takie pytanie:
Czy jak mam gotowe pliki i katalogi wycięte z ROMu POLOKa 3.0e, to czy mogę je umieścić np. w Program Files w pamięci Pocketa, a później przypisać poszczególne skróty do menu oraz do różnych przycisków?Pytam, bo w przypadku iContact to działa, więc może z paczkami OEM żywcem wyciągniętymi z POLOKa też zadziała?
Jeśli tak, to jednak przerzucę się na stałe na WM 6.1 tylko wpakuje sobie kilka aplikacji
Edit:Mam już wszelkie potrzebne aplikacje. Postanowiłem, że zrobię podejście nr 2 do WM6.1.
Który będzie lepszy: Black czy Black&Clean?
Black: OS 5.2.19900 (Build 19900.1.1.0 PV DVH) (Black) 6MB PP
Black And Clean: OS 5.2.19900 (Build 19900.1.1.0 PV DVH) (B&C) 6MB PP
Przegrzebałem cały wątek na XDA ale nie znalazłem odpowiedzi. Może mnie ktoś nakierować na różnicę między tymi dwoma ROMami?
Edit2:Działam teraz na WM6.1 Black&Clean i jestem bardzo zadowolony! Wcześniej miałem na chwilę Black, nie mam pojęcia czym się różnią. Nie zauważyłem żadnych różnic. Tak jakby 4MB wyparowało nie wiadomo gdzie i po co... Ale ROM jak najbardziej godny polecenia.
Dzięki za linki i za pomoc w wyborze