jak utworzyć ikonki w menu programy

• 5 Odpowiedzi
  • 667 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline la.pier

• **
  • 125
  • Sprzęt: kaiser
jak utworzyć ikonki w menu programy
« dnia: Kwiecień 06, 2009, 15:17:54 »
mam takie pytanie .gdy instaluje niektore programy to nie wszystkie ikonki pojawiaja mi sie w programach i musze je recznie odpalac przez tc. tak tez jest gdy skopiuje juz zainstaliowany program na ppc wiec czy da sie utworzyc jakos skroty w menu programy.oraz czy da sie przenosic ikonki z menu programy do np podfolderu gry/aplikacje itd

*

Offline JedJur

• **
  • 149
  • Sky is the limit!
  • Sprzęt: LG G2 D802
Odp: jak utworzyć ikonki w menu programy
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 06, 2009, 15:30:37 »
Windows\Start Menu\ tam masz wszystkie skróty, możesz je dowolnie przeorganizować, poza tym w Resco Explorerze masz taką magiczną opcję - send to start menu (make shortcut), w TC pewnie jest coś podobnego.
Pzdr, Jędrek.

*

Offline la.pier

• **
  • 125
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 06, 2009, 17:21:21 »
ogromne dzieki. a jest moze jakas wtyczka do tc tak żebym mógł przeglądać pliki na komputerze.chodzi mi o to że w telefonie widziałbym partycje na zwyklym pc.i jeszcze takie pyt nr 2 czy da się odbierać pliki przez bt.wyczytalem ze jest potrzebny program moblue czy jakos tak ale nie dziala mi ta funkcja mimo wlaczonego programu.tz telefon wciaz odrzuca polaaczenie

*

Offline JedJur

• **
  • 149
  • Sky is the limit!
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 06, 2009, 18:05:43 »
jest moze jakas wtyczka do tc tak żebym mógł przeglądać pliki na komputerze.chodzi mi o to że w telefonie widziałbym partycje na zwyklym pc
Jestem pewny, że możesz mapować dyski sieciowe przez Resco Explorer, co do TC, nie jestem pewny. Pamiętaj, że najpierw musisz udostępnić partycję na komputerze!
pyt nr 2 czy da się odbierać pliki przez bt.wyczytalem ze jest potrzebny program moblue czy jakos tak ale nie dziala mi ta funkcja mimo wlaczonego programu.tz telefon wciaz odrzuca polaaczenie
bez żadnego oprogramowania powinieneś być w stanie spokojnie odbierać rzeczy przez bluetooth. Musisz tylko włączyć incoming beam (Programs, connections, beam o ile dobrze pamiętam), no i jeszcze ustanowić połączenie przez BT, chociaż z tym powinieneś już sobie poradzić ;) Pzdr.

*

Offline la.pier

• **
  • 125
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 06, 2009, 21:32:20 »
ale nie chce. hermes automatycznie odrzuca polaczenie

*

Offline JedJur

• **
  • 149
  • Sky is the limit!
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 06, 2009, 22:08:50 »
ale nie chce. hermes automatycznie odrzuca polaczenie
W takim razie wydaje mi się, że to coś w romie siedzi. Czasem w moim Uni nie chce włączyć się BT czy WiFi, SR pomagają. Próbowałeś?