HTC Vario II Herm 300, Worms World Party i klawisze strzału i skoku.

• 5 Odpowiedzi
  • 1342 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam. Mam taki problem :) otóż zainstalowałem WWP na tym urządzeniu i nie moge przypisac zadnego z klawiszy dla strzalu i skoku. klikam na Tap here to change the ...  button po czym klikam wszysktkie guziki na klawiaturze qwerty i nawet te funkcyjne obok nawigacyjnych i zadne nie chce zostać przypisany. Trzeba gdzieś coś przestawić? może przemaować jakieś klawisze? Z góry dzięki za pomoc, bede odwiedzial czesciej to forum mam nadzieje ze nieraz uda mi sie komus pomoc, ale poki co zaczynam swoja przygode z WM i ja bede czesciej potrzebowal pomocy :)

Odp: HTC Vario II Herm 300, Worms World Party i klawisze strzału i skoku.
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 06, 2010, 22:23:00 »
Piszę pierwszy post, ale siedze tutaj codziennie, niezalogowany ;) i tak mnie nazwiecie NewBie ;DD
Widać jeszcze nie próbowałeś klawiszami odpowiedzialnymi za robienie fotek, jak również tymi nad ekranem  :wink:

Swoją drogą sam chciałbym się dowiedzieć jak zmienić klawisze w tej grze na tym urządzeniu. Czy jest to wogóle możliwe?

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 06, 2010, 22:27:58 »
Faktycznie nie próbowałem ;] Niby sie ustawily ale robilem to tak szybko ze tel sie zawiesil :P zaraz sprawdze i napisze dzieki wielkie :)
Ediiit:
no wiec tak musze ustawic 3 klawisze strzal, skok i backflip.
Strzał ustawiam na aparat, backflip chyba domyslnie przypisany jest na ten obok Powera bo kiedy binduje go na skok backflip robi sie szary i nie mozna zapisac ustawien. Klawisze na wyswietlaczem tez nie chca sie bindowa.
Podsumowujac mam strzal i backflip, jakis klawis zprzypisany jest do skoku tylko nie mam pojecia ktory :] ale i tak juz jest dobrze, jak potrafisz mi jeszcze pomoc to dawaj :D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2010, 22:33:57 wysłana przez konkursiak »

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 06, 2010, 22:53:35 »
ja jak gram to żadnych klawiszy nie zmieniam. Poprostu gram tak jak jest, strzał na aparacie, skok mam nad ekranem po prawej ( klawisz gdzie domyślnie był blueconnect przypisywany), a backflip (skok w tył) klawisz nad ekranem po lewej ( od sms ). i tak mi dziala wszystko git  :ohreally:

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 06, 2010, 23:21:32 »
Dmn ale ja jestem głupi :D trzymalem MDA w pozycji landnspace i myslalem ze nad wyswietlaczem to tam gdzie aparat i power :D dobra super dzieki dziala mi teraz wsio ;] przepraszam za zamieszanie.  Przekaze ta wiedze dalej bo kolega kupuje taki sam, wiec wasze wypociny nie poszly na marne :) dzieki :)

PS. widze ze dosc orientujesz sie w tych wormsach powiesz mi moze jeszcze czy da sie zrobic swoj team?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2010, 23:25:05 wysłana przez konkursiak »

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 07, 2010, 19:25:45 »
Raczej sie nie da. Ja jak gram z kumplem to wybieram 2 drużyny ktore już tam są. Gdy zaczyna sie rozrywka to sie go pytam jaki kolor, i wtedy jest ustalone kto jakim kolorem gra. I po sprawie ;)   B)