Hermes zwalnia...

• 2 Odpowiedzi
  • 518 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline chilman

• 26
  • Sprzęt: HTC TyTn WM6 z kuchni POLOKa
Hermes zwalnia...
« dnia: Maj 22, 2008, 12:19:03 »
Witam, czy ktoś z Was miał taki problem, że w momencie stykania sie rysika z ekranem telefon zwalnia?
U mnie coś takiego występuje w każdej gierce. Czy to jest normalnie? A jeżeli nie, to jak to naprawić?
Ciężko się gra np w Sky Force rysikiem, kiedy wszystko tak wolno chodzi.
Gry zwalniaja tylko w momencie dotykania rysika, czyli jak trzymam go dociśniętego do ekranu, to jest wolny, a kiedy puszczam wszystko wraca do normy.

*

Offline fender80s

• 1317
  • Sprzęt: Blackberry z10, Nec MobilePro 900c, Intermec 6651
Odp: Hermes zwalnia...
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2008, 13:03:47 »
Witam, czy ktoś z Was miał taki problem, że w momencie stykania sie rysika z ekranem telefon zwalnia?
U mnie coś takiego występuje w każdej gierce. Czy to jest normalnie? A jeżeli nie, to jak to naprawić?
Ciężko się gra np w Sky Force rysikiem, kiedy wszystko tak wolno chodzi.
Gry zwalniaja tylko w momencie dotykania rysika, czyli jak trzymam go dociśniętego do ekranu, to jest wolny, a kiedy puszczam wszystko wraca do normy.

To normalne podczas grania. Poza tym powinieneś raczej zadać to pytanie w dziale Emulacja, a zanim je zadałeś trochę poczytać :)

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
Odp: Hermes zwalnia...
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 22, 2008, 13:52:31 »
Dokladnie , nistety jest to nie zależne od Ciebie. U mnie też w SKforce nie da się grać patyczkiem i jest to norma.
 np. można powiedzić "konkurencyjna" platforma Sony Ericssona UIQ, wykorzystywana w ich dotychczasowych modelach z dotykowym ekranem nie miała czegoś takiego, no może troszke ale nie odczuwalne.
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note