Witam, jestem nowy na forum. Przykro mi, że pierwszy post musibyć na temat problemu z tym telefonem. Mam SPV M3100 i problem polega na tym, że od jakiegoś czasu system wariuje tzn. sam włącza nagrywanie notatek głosowych, albo głosowe wybieranie numerów i tak potrafi nagrywać dopóki mu się pamięć nie skończy... Mam ten telefon od około roku i nigdy z nim nie miałem problemów... dopiero jakieś 3 tygodnie temu zaczęły się takie cuda dziać... Zaraz po kupnie znajomy, który już miał go od ponad roku podał mi link do tej stronki i zrobiłem sobie WM6 przez kuchnie POLOKa i tak fukcjonowałem na nim bez większych problemów właśnie do czasu jak zaczął szaleć. Najpierw zrobiłem hard reset jednak oprócz utraty niektórych danych nic się nie zmieniło, dalej szalał... wczoraj zrobiłem przez Kuchenke cały nowy system (ten sam co za pierwszym razem) i niestety po włączeniu telefonu dalej sam włącza nagrywanie notatek głosowych... Wiecie może co z tym można zrobić ? Bo troszkę on mnie kosztował (przynajmniej jak na moją kieszeń) i przydałoby się jakoś go naprawić. Bardzo proszę o jakąć pomoc.