problem przy zmianie romu ! robie wszystko jak w HERMES dla początkujących :-) e

• 5 Odpowiedzi
  • 697 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zaczne od poczatku prubuje zdjac sim loka i cidkoda jak zaczyna dzialac program hard spl to jak ma juz zaczc cos wgrywac to wywala blad ze stracil polaczenie z hermesem . co z rym zrobic ?? a jak sprawdzic czy mam juz scagnietego cid koda ? bo simlocka mam na 100% zcagnietego

*

Offline KeriM36

• 809
    • www.klos.net.pl
  • Sprzęt: Nokia E66 i powrót do MDA Compact 3
strasznie mieszasz czlowieku

skoro masz sciagnietego simlocka to po grzyba proboujesz go na nowo sciagnac ??   :O

stan cida mozna sprawdzic przez mtty - sz czegoly znajdziesz po uzyciu szukajki

*

Offline specjals

• 458
  • Pocket-Fallout-Lover
    • StrefaUIQ
  • Sprzęt: MotoA925, note 2, HTC Flyer, Note 4 +gear2.0
....to jak ma juz zaczc cos wgrywac to wywala blad ze stracil polaczenie z hermesem ....

ja tak miałem kiedy podłączałem Hermesa nie bezpośrednio kablem do kompa tylko 'Herm - kabel - przedlużacz USB - komp'.
ale pisz troche jaśniej bo nawet nie jestem pewny czy w tym problem...  :ok:
my UIQ Moto A925 - for eva' with me! StrefaUIQ r.i.p.

kupilem hermesa urzywanego ma na 100% scagnietego sim locka i niewiem czy ma scagnietego cid loka. niewiem jak zaczac . bo hermes mial juz byc z wm6 ale gosciu mnie troche oszukal i dostalem spv z orange z wm 5ale to juz dluga chistoria. nie wiem co mam zrobic od czego zaczac by cieszyc sie  . chcialem zobaczy czy mam cidloka programem mtty ale nie widzi usb
« Ostatnia zmiana: Lipiec 22, 2008, 23:15:18 wysłana przez lukaszczecin »

o mtty wszystko opisane na forum, musisz pobrac inną wersje  :P CO do CIDLOCKA: tez opisane, jeśli To Twój pierwszy Hermes  (:Ea pierwszy) to pobierz Hermes FAQ, masz tam wszystko opisane  :ok:
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

ok nie mam cida to znaczy mam super cida  :) niewiedzialem ze trzeba wyjac karte sim jak sprawdzalem mtty co mam teraz zrobic wgrac hard sspl od czego zaczac jaki najlepiej rom wgrac pomuszcie . i mam pytanie jak wgrywam np nowy rom czy hard sspl to tez musze karte sim wyjac??

Napisane: Lipiec 23, 2008, 12:10:37
sprubowalem wgrac hard sspl . i jak doszlem do ostatniego punktu to hermes zgasl i na jego wyswietlaczu pojawil sie napis na bialym tle 0% ubgrade image compleded a na ekranie komputera error 262: ubdate error co teraz hermes sie wlaczyl normalnie