Gry typu Ogame, Gladiatus, Bitefight i.t.p. a HERMES?

• 7 Odpowiedzi
  • 2560 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gry typu Ogame, Gladiatus, Bitefight i.t.p. a HERMES?
« dnia: Sierpień 20, 2007, 16:08:29 »
Witam, mam zamiar go kupic ale tylko do gier tego typu, pytam czy mozna grac? moze polecicie inny palm lub inne opinie... prosze o pomoc...Pozdrawiam   B)

*

Offline bazi22

• 913
  • Sprzęt: Navroad NR411 | iPhone 3GS 16GB
Odp: Gry typu Ogame, Gladiatus, Bitefight i.t.p. a HERMES?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 20, 2007, 18:45:36 »
Witam, mam zamiar go kupic ale tylko do gier tego typu, pytam czy mozna grac? moze polecicie inny palm lub inne opinie... prosze o pomoc...Pozdrawiam   B)

Jak do gier to moduł telefoniczny Ci niepotrzebny, a z kolei wyświetlacz VGA by się przydał - więc może Dell X51v

A może Playstation Portable
Bartek Chyba :: bazi22
Dell X30=>HTC Wizard=>HTC Hermes=>iPhone 3GS

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 20, 2007, 19:31:23 »
dzieki ale chce tego,,,, ogolnie pytam czy da sie pograc w miare normalnie na tak malym wyswietlaczu.... czy ktos moze odpali u Siebie  Gladiatus
i napisze czy normalnie widac i ogolnie opinie....Pozdro
http://s5.gladiatus.pl/    czy tak ciezko sprawdzic ludzie zlitujcie sie nad przyszlym kolega.. :(..
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2007, 04:47:46 wysłana przez Protection »

*

nasedo

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 22, 2007, 11:18:17 »
IP-Check, multialarm
    Regulamin OGame zabrania posiadania jednemu graczowi kilku kont na jednym Uni. Żeby ograniczyć ten proceder, wprowadzono zabezpieczenie polegające na porównaniu naszego adresu IP z adresem gracza, któremu chcemy przewieźć surowce lub zaatakować. Przy takiej próbie otrzymujemy komunikat, że nastąpił multialarm i flota nie zostanie wysłana. Blokadę tę można obejść wykorzystując anonimowe proxy.
    System Ogame sprawdza również, czy w ramach jednej sesji (połączenia) nie zmienił się naszej numer IP. Jeśli tak się stało, zostaniemy wylogowani. Jest to ochrona przed przejęciem naszego konta przez innego gracza (patrz następny punkt). Może być to jednak nie wskazane, kiedy często zostajemy odłączeni od Internetu, a po ponownym połączeniu otrzymujemy nowy numer IP przydzielany dynamicznie. Ta opcja może powodować również problemy w przypadku używania do połączeń serwera proxy. W takich przypadkach możemy w Ustawieniach gry wyłączyć opcję IP-Check. Należy jednak podchodzić do tego z rozwagą, bo nieuzasadnione użycie może skończyć się skasowaniem konta. Operatorzy Ogame nie pomogą także odzyskać skradzionego konta, jeśli wyłaczyliśmy na nim tę opcję.

Jeżeli korzystałbyś z internetu w telefonie, według mnie adres IP miałbyś dynamiczny, tak jak w przypadku korzystania z modemu. Mam wrażenie, że w każdej z gier tego typu byłyby takowe komplikacje. Jeżeli można sobie z tym poradzić - to problem nie istnieje.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 22, 2007, 12:21:09 »

Jeżeli korzystałbyś z internetu w telefonie, według mnie adres IP miałbyś dynamiczny, tak jak w przypadku korzystania z modemu. Mam wrażenie, że w każdej z gier tego typu byłyby takowe komplikacje. Jeżeli można sobie z tym poradzić - to problem nie istnieje.

witaj,,, moze klepnij ten link zarejestruj sie w grze i napisz czy mozna grac czy obraz jest stabiny,,, moze masz opere bo ja juz widzialem gre na ie i jest kicha. lub w era sa ciule i nie potrafia sprzedac tel za 2700 bo nawet brak aby sobie potestowac.......

*

Offline mario_75_ania

• 30
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 22, 2007, 21:18:22 »
protection
pisze w twoim watku wez przestan zasmiecac forum piszesz wszedzie gdzie sie da o swojej grze
poczekaj a uzyskasz odpowiedz
tu masz
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=77874.0
REGULAMIN !!

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 22, 2007, 21:36:58 »
Przepraszam za zasmiecanie ale czas mnie gonil... czy wdac w ciemno 1600pln i sprawdzac czy oszczedzic zbednego wydatku..... a tak blisko bylo i gryzon wygral ta bitwe ale czy wojne? teraz czekam na MDA Z OBSLUGA MYSZY i po klopocie ...... Pozdrawiam  :ok:   B)

*

Offline slammer

• 536
  • Sprzęt: Spica
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 22, 2007, 21:41:22 »
tak czy siak gra w coś takiego na qvga jest beznadziejna... gram w wyspiarzy oraz plemiona na aximie x51v (opera) i czuje ten ból zbyt małej rozdzielczości. gdy do tego dochodzi problem opery z css'ami - 2x wieksza czcionka, jest strasznie.