etui silikonowe dla HTC Tytn / Vario II

• 4 Odpowiedzi
  • 1073 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Andrew_j

• 251
    • www.pdaclub.pl
« dnia: Listopad 11, 2006, 00:36:45 »
Witam szukalem podobmych watkow na formum (wiem ze byly o Wizadrzie) ale nic takiego nie znalazlem o Tytn (Vario II) czy uzytkownicy tego sprzetu moga sie wypowiedziec?
Mianowicie zastanawiam sie nad etui. Przegladalem wiele stron i widzialem kilka rozwizan (Brando, PDair, Krusell) ale zadne z nich nie oferuje niczego co ochranialo by PDA ze wszystkich stron (najglupszym rozwiazaniem dla mnie jest sokrzane etui z ieoslanietym obiektywem kamery) i pewnego w 100% nie znalazlem. nie interesuja mnie zbroje szukam czegos na ksztalt skorzanego etui lub siliconu lub cristal case.
czy ktos moze wesprzec mnie w poszukiwaniach? pozatym jestem przeciwnikiem wpychania folii miedzy klawiature a reszte obudowy a takie rozwiazania oferuje nam Pielframa i Krusell. na chwile obecna pozostaje kabura (niestety karuby krusella nie chronia na rogach) lub cos takiego :

http://pdaden.com/shop/cart.php?targ...substring=tytn

niestety to siliconowe etui ma odsloniete obie kamery wiec tez nie jest idealne, chociaz podoba mi sie pomysl z klapka na wyswietlacz. czy ktos znalazl "zloty srodek"? czego Wy uzywacie?

Dziekuje za wszelkie wypowiedzi i Pozdrawiam.
REGULAMIN

*

Offline MDArek

• 253
  • NOTEs
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 16, 2006, 22:55:49 »
Jesli jednak zdecydowalbys sie na to etui (silikon) to ja chetnie zamowilbym drugie. W polsce nie zaobserwowalem tego patentu a wydaje sie byc trafiony. No wiec jesli zamowimy razem to moze koszt przesylki na glowe nie przekroczy wartosci etui. Co Ty na to?

*

Offline Andrew_j

• 251
    • www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 17, 2006, 00:53:30 »
wszystko super. tyko jest jedno "ale" obecnie nie przebywam w Polsce :( wiec tranzakcja moze byc utrudniona :(
REGULAMIN

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2006, 09:31:30 »
Tytn....mniam :O~  :O~
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline przemyslaw84

• **
  • 153
  • Sprzęt: HTC Diamond
Odp: etui silikonowe dla HTC Tytn / Vario II
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 29, 2007, 02:12:00 »
witam :) czy ktoś zakupił to etui? obecnie sam szukam cos ala crystal case lub silikon ale nie mogę nic znaleźć w polskich sklepach. był bym wdzięczny za opinie jeśli ktoś takowe etui posiada.

pozdrawiam :)
Palm m105 -> iPaq 1930 -> Fujitsu Siemens Loox xxx -> iPaq 2215 -> iPaq 6340 -> MDA II -> MDA Compact -> HTC Wizard -> HTC Universal -> HTC TyTn -> SE p990i -> PALM Treo 680 -> PALM Treo 750 -> XDA Stealth -> HTC Diamond