W zasadzie, to co pokazuje w systemie to i tak się nie zmienia a to co pokazuje w TCPMP to akurat totolotek. (Raz pokazuje 397, raz pokazuje 100 Mhz...)
Użyłem teraz Pocket Hack Master 4.03
Test:
- 440 Mhz - natychmiastowa zwiecha
- 430 Mhz - przeszło pomyślnie test stabilności w programie. Podkręciłem i po kilkunastu minutach zwiecha. Restart telefonu, odpalenie programu - zwiecha natychmiastowa. Restart, odłożenie telefonu na godzinkę, odpalenie programu i szybka zmiana prędkości na 420 Mhz
- 420 Mhz - Telefon działa stabilnie, nic się nie wiesza. Procek zaczyna ssać prąd jak tirówka, która chce, żebyś został jej stałym klientem...
Emulator Playstation z Gran Turismo i Battle Arena Toshinden - działa nieco płynniej. Final Fantasy VIII się nie wiesza.
- 251 Mhz - Telefon działa stabilnie. Zakładki, w których jest sporo napakowane, otwierają się trochę wolniej. Zużycie baterii znikome.
A teraz wisienka na torcie: We wszystkich testowanych prędkościach (łącznie z 251 Mhz) nie działa moduł GSM

Niby pokazuje, że działa ale po kilku godzinach przywróciłem prędkość 400 Mhz i zaczęły mi dochodzić SMSy o nieodebranych połączeniach albo od różnych osób